Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IRON ME ON – SILITYSKUVAHOMMIA

Kun pikkujoulukemut menevät sivu suun flunssan takia, niin tilalle voi tulla jotain paljon parempaakin. Kirjahyllyn siivoilu tuotti nimittäin niin mahtavaa tulosta, kun löysin sieltä kolmikymppislahjaksi saamani Iron Me On – 30 sheets of awesome fabric transfers -kirjasen! Sitä on sen verran kauan haudottu hyllyssä ja vain pari kuvaa silitetty, että jo oli aikakin päästä silitykseen. Oli niin mukavaa leikellä kuvia ja mallailla niitä paitoihin ja silittää paikoilleen. Taustalla soi huippu soittolista (OH YES) ja seura oli mitä mainiointa!

ironmeon2

Iron Me Onin kuvat ovat siis silitettäviä siirtokuvia. Paketissa on valmiita kuvia ja kirjaimia sekä kokonaisia kuviollisia arkkeja, joista voi itse leikata omat muotonsa. Kuvat voi hyvin silittää kaksikin kertaa. Toisella silityskerralla kuva tuli jopa usein paljon vahvemmin näkyviin. Paitoina meillä oli tavallisia teepaitoja sekä yksi collegepaita (kuvassa). Ensi kerralla ja teille suosituksena muistutan, että kannattaa kyllä pestä paita ennen painohommia. Kerralla on hyvä silittää noin silitysraudan pohjan verran kuvia. Silitysaika on hyvä pitää noin viidessä minuutissa, niin painojälki on kirkas ja tumma. Silitysrautaa ei kannata liikaa liikutella, mutta vähän kuitenkin tai ainakin pitää olla liikuteltaessa varovainen, etteivät kuvat siirtyile. Hurjan hauskaa hommaa ja nyt mulla on älysiisti uusi vaaleanpunainen kolitsipaita!

ironmeon4

ironmeon1

Leave Your Comment