Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYNTTÄRIKEKKERIT PIHAN KAVEREILLE

ruu2_lapset

ruu2_8

Mun pieni vauva on jo kaksivuotias! Aika rientää (heheh, aina samat sanat!) ihan hirmuista vauhtia, mutta niin se vaan on, että kaksi vuotta pärähti täyteen viime viikolla. On ollut vähän kiireistä jokaisella elämän osa-alueella, ettei oo vielä oikein kunnolla ehditty juhlistamaan pientä sankaria ennenkuin tällä viikolla ensimmäisen kerran kunnolla. Pyysin nimittäin meidän pihan kotiäitejä lapsineen meille pienille jäätelökekkereille. Neljä pientä poikaa ja kaksi pikkuista tyttöä möyrivät pitkin lattioita ja kiipeilivät keittiönpöydälle tanssimaan heviä (jonka ensin itse etsivät radiosta kunnon radiokanavalta). Tarjolla oli nopeasti kaupasta haettuja karjalanpiirakoita, keitettyjä kananmunia, hedelmiä, eskimoita ja puffetteja, jotka koristelin kermavaahdolla, kastikkeilla ja strösseleillä. Helpolla mentiin ja päästiin!

ruu2_12

ruu2_7

ruu2_9

ruu2_3

ruu2_1

ruu2_5

ruu2_2

ruu2_10

ruu2_6

Karjalanpiirakan palat tarttuivat sukan pohjiin, vesimelonit liiskautuivat pitkin lattioita, kirjaimet olivat valotaulusta hukassa ja leluja valtavasti ympäriinsä, mutta mitä niistä, oli ihan tosi mukavaa! On kuulkaas melkoinen onni asua talossa, jossa on niin mukavia ja mahtavia äitejä ja hyvin keskenään kaveeraavia pienokaisia. Ennen lapsia ajattelin aina, tai kuvittelin, että mulla olisi lähellä asuva äitikaveri, jonka kanssa olisi samanikäiset lapset ja me istuttais keittiössä juomassa kahvia (en oo ees koskaan juonu!) ja lapset leikkis ja me voitais pohtia maailman menoa. No, ei niin ikinä isompien lasten kohdalla käynyt, vaikka toki on ollut ihan mahtavia kavereita aina lähellä ja on ollut jos jonkinmoista kerhoa ja elämänmutkien mukana tuomaa ystävyyssuhdetta, mutta tällainen naapuruston suuri äitiporukka, joista yhdestä äidistä on tullut vieläpä yksi parhaista ystävistä, se on tajutonta! Niin siistiä! Ja tuo kaksivuotias murunen, se vasta onni onkin, että mulla on semmoinen poika! <3

ruu2_kaikki

Leave Your Comment