Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VARJOAWARDS 2016

diplomit_varjoawards

Viime viikon torstaina valvoin myöhään keittiön pöydän ääressä, koska oli vähän jäänyt viime tippaan mun osallistumiseni tämän vuotisten, ensimmäisten VARJOAWARDSIEN järjestelyyn. Sain tehtäväkseni nimittäin loihtia jotkut supermegadiplooomit kaikille voittajille, joita tässä gaalassa olikin yhtä paljon kuin kategorioita. No, niitä diplomeja sitten loihdin siellä lumisateisessa marraskuisessa yössä ja en mää nyt oikein tiiä tuliko niistä sen arvoiset, että niillä voittais tuon kategorian, jossa itse olin ehdolla, Vuoden Käsityöläisen, mutta siis ainakin sillä viimetipalla ja myöhäisellä ajankohdalla, sen perusteella palkitsisin! No ei vaan, ihan superia saada sellainen kunnia järjestelijänaisten toimesta! Kiitos!

VARJO AWARDS 2016

Ja ne itse kemut, vitsit, että oliki! Oli järkätty semmoset puitteet kemuille, että ei jääny punaviinilasi tyhjäksi koko iltana, vaikka mää en ees juo yleensä punkkua! Pizzaa riitti ja tanssia lähestulkoon aamuun asti. Kiitos järjestäjät ja huikeat blogimuikkelit ja yhteistyökumppanit! 

VARJO AWARDS 2016

VARJO AWARDS 2016

VARJO AWARDS 2016

Kuvat ylintä lukuunottamatta: Eino Nurmisto.

1 Comment

  1. Reply
    Betsey

    I love living in Seattle. I love living with people who are incredibly open minded (Most of the time). This will bring more then a half billion dollars in taxes. This will create jobs. Stop ovceorrwding of our jails (Nov. 7th – Over 175 Weed related cases in King County alone were dismissed). 2 states down 48 to go. Just like when states started legalizing alcohol during the prohibition when it was still illegal on the federal level. I don’t see anything wrong with this picture.

Leave Your Comment