Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOULULAISEN DIY-PÖYTÄ JA MARRASKUINEN LASTENHUONEEN TUNNELMA

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Taas on kuulkaas lastenhuoneessa uusia tuulia, mutta saahan sitä myllätä ja etsiä sitä sen hetkistä parasta kokonaisuutta. Kyllä saa. Ja minä niin teen. Eteeni tuli mahdollisuus ostaa ystävän kautta Luona Inin lastensänky, niin siitä se sitten oikeastaan lähti, tuosta viestistä, että kiinnostelisiko sellainen nätti vanerilaatikkosänky? No kyllä. Tyttärellä oli kirpputorilta joskus aikoinaan ostettu vanha puinen sänky, mutta se vei niin paljon tilaa, että olin päättänyt, että jos sen tilalle löytyy joku kompaktimpi malli, niin ihanasti pilvenreunallattain maalattu sänky saa mennä varastoon odottelemaan uusia aikoja. Nyt oli sen aika. Uusi sänky on pienempi kuin edeltäjänsä, mutta unet ovat makoisia ja hyviä, joten nappiostos.

Muistan vuosia sitten ihastuneeni Bambula-blogissa näkemääni yksinkertaiseen ja edullisesti toteutettuun hylly/pöytäsysteemiin. Se on vuosikaudet mulla ollut mielessä, että olisipa kiva toteuttaa, kun niiden samojen vuosien ajan mulla ovat ne samat hyllynkannattimetkin olleet varastossa. Pari kertaa olen meinannut ne myydä pois kuleksimasta, mutta onneksi en myynyt, sillä niitä ei enää ole Ikean mallistossa ja nyt sen pöydän vihdoin tein. Piti vain odottaa ensin, että pikkuveli tulee kylään ja passittaa se siksi aikaa lastenvahdiksi, kun kälyn kanssa käytiin rautakaupasta hakemassa tarvikkeet. Ostin mäntyisen puulevyn ja sahan ja yhden tukikannattimen pöydän alle. Veljeni sahasi pienet, somat kolot kannattimille, juuri sen verran leveämmät, että myös valaisimen johdon saa siihen samaan väliin. Tein Styleroomiin oman kansion, jossa hitusen tarkempia selostuksia kuinka pöytä tehtiin.

Mietin vielä, joskos vähän hulauttaisin maalia pöytälevyn pintaan, mutta en ainakaan vielä tee sitä. Viereinen lipasto vaatii maalipintaa, joten ehkä myöhemmin kumpikin yhdessä sitten. Lastenhuoneen valkoisesta seinästä tuli todella kevyen ja raikkaan oloinen ja tykkään siitä kyllä just nyt. Ei ihan täysi kymppi taulujen suhteen, mutta sehän onkin just hyvä, on taas mitä miettiä seuraavaksi.  Ja tärkeintä, että tytön mielestä uusi koulupöytä on ihana ja unet makoisia.

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

Muita ihania / lastenhuone marraskuu 2016

 

2 Comments

 1. Reply
  Inka

  Oon miettinyt jo pitkään, mikä ois sopivan hintainen ratkaisu kirjahyllyn ja tietsikkapöydän yhdistelmä, taisit just päästää mut miettimästä! :) Nyt kun vielä löytäisin ne hyllynkannakkeet, kun en sillon aikoinaan ostanut vaikka meinasin :D

 2. Reply
  Susanna

  Hei!
  Minkä kokoisesta hyllystä teit tuon ihanan työpöydän? Saattaisi olla itsellekin se täydellinen ratkaisu työpöytätilanteeseen. :D

Leave Your Comment