Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LASTEN ITSE SUUNNITTELEMAT COSTO KOMBAIT

costo_ruu3

costo_kaikki2

costo_miisu2

costo_ruu2

Meillä ovat lapset kulkeneet aivan supersöpöissä tupsulakeissa tänä syksynä. Saimme nimittäin ihan huikean yhteistyöehdotuksen Costolta tässä taannoin. Tehtävänä oli toimia hattusuunnittelija! Lapset saivat jokainen oman lakin* ja mikä parasta, valita siihen aivan itse kankaat, suunnitella lakista ihan itsensä näköisen! Just sen väriset kuin itse haluaa ja vaikka niin, että lippa on eri värinen kuin kappale siinä lipan yläpuolella ja sivu- ja takaosa oman värisensä. Varsinkin yhdeksänvuotiaasta tämä oli aivan mahtava homma saada itse suunnitella lakin väritys. Poikia kiinnosti enemmän Coston Yrjönkadun liikkeen tupsuvalikoima, joka on hyvin houkuttelevasti siellä esillä läpinäkyvissä astioissa, mutta sain heidät valitsemaan yhden päävärin, jonka ympärille valitsin itse hieman harmonisemmat sävyt. Tupsujen kanssa vielä vähän mietittiin lisää, kun hatut olivat valmistuneet. Onneksi niitä voi tarvittaessa vaihdella, jos vaikka pitää saada lakki paremmin mätsäämään takkiin tai lapsen mieli muuttuu. Lakit ovat olleet kovassa käytössä siitä asti, kun ne meille tulivat ja käyttöikä riittää kivasti sinne asti, kun pää kasvaa lakista ulos (oo mikä oivallus!). Materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita huonekalu- ja sisustuskankaita, ja Kombai-malli sellainen, että se näyttää kaikilla hyvältä!

Costo

costo_ruu

costo_miisu

costo_runo2

costo_kaikki

Se mikä tässä meidän lakkijutussa on ihan huippua, on se, että teilläkin on mahdollisuus tehdä omanvärinen lakkinne. Nyt nimittäin alkoi Coston 10-vuotisjuhlien kunniaksi marraskuun kestävä kamppis, jossa hattusuunnittelijana saa toimia kuka vaan. Miettikää miten ihana joululahja! Antaa ystävälle/rakkaalle/lapselle juuri heidän näköinen ja värinen lakki! No ihan superihana! Costo X Pure Waste Concept Store löytyy osoitteesta Yrjönkatu 34, Helsinki.

Mitäs te tykkäätte lasten lakeista?

*Yhteistyössä Coston kanssa.

Leave Your Comment