Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAI TÄSSÄ VOI JO OTTAA JOULUKORISTETTA ESILLE

Joulutunnelmaa / joulukuusi / MUITA IHANIA

Olen aloittanut jo jouluun valmistautumisen, vaikka en sanoisikaan olevani mikään super jouluihminen. Musta on ihanaa tehdä joulukalenteria kauniine kuvineen ja miettiä vähän jo lahjaideioita rakkaille ihmisille (sitä teen pitkin vuotta). Kävin siivoamassa varaston ja siellä samalla tuli vastaan kolme laatikollista joulutavaraa. Niin, kolme! Muistan lapsuudesta, että kotona oli yläkaapissa suuri Elloksen pahvilaatikko, jossa oli kaikki joulukoristeet. Siis yksi vain! Miten mulle on käynyt näin? Ja miksi kuusen tullessa kotiin, käy niin, että lapset haluavat laittaa JOKAIKISEN koristeen siihen puuhun roikkumaan? Siksi, etten halua sitä kieltääkään, koska he saavat päättää siitä miten kuusi koristellaan. No mutta, sen kuusen koristelun aika ei ole ihan vielä ja siihen mennessä voin myös vaikka muuttaa käytäntöä ja kuusesta tuleekin tänä vuonna seesteinen.

Löysin varastosta myös vuosia sitten tekemäni kuusen. Se on ollut muutamana vuonna esillä ihan lähivuosinakin, mutta ajansaatossa se on saanut vähän iskua ja useimmat koristeista ovat tippuneet. Siispä toin kuusen kotiin ja otin matkaani kuusenkoristelaatikosta muutaman kivan jutun ja paikkasin kuusen. Kuumaliimapyssy vaan seinään ja söpöydet paikoilleen.

Joulutunnelmaa / joulukuusi / MUITA IHANIA

Joulutunnelmaa / joulukuusi / MUITA IHANIA

Taustana tässä on kuulkaas ihan vaan Ikean poistonurkkauksesta ostettu parin euron kaapinovi ja loput tarvikkeet eli koulukoristeet on omista kätköistä, joten tällaisen tekeminen on helppoa ja edullista ja jokainen voi tehdä aivan omannäköisensä. Ehken enää tekisi samanlaista ja vaaleanpunaiseen oveen, mutta tämä on jo perheellemme tuttu ja perinteikäs joulukoriste, jonka toivon kulkevan matkassamme vielä pitkään. Alareunan tonttulakkipäinen jäätelö on viimejouluisista printattavista kuusenkoristeista, niitä sitten vaan tulostelemaan ja värityshommiin! Meillä ainakin aiotaan. Voi olla, että kuusi menee vielä sängyn alle hetkeksi piiloon, jos tulee sellainen olo, mutta veikkaan, että viikot hulahtelee niin vauhdilla ettei ehdi tulla.

Tein Styleroomiin kansion, jossa on tarkemmat ohjeet ja enemmän kuvia kuinka tehdä oma tällainen kuusi joulua odottamaan ja ilahduttamaan. Voit ottaa osaa myös jouluiseen teemakuvakisaan, jos on joulu mielessä ja asetelmia kotosalla (tai edellisvuosien kuvia asetelmia tallessa) tekemällä oman albumisi. Aikaa on kahdeksanteen päivään saakka.

Joulutunnelmaa / joulukuusi / MUITA IHANIA

Joulutunnelmaa / joulukuusi / MUITA IHANIA


2 Comments

Leave Your Comment