Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSSUKAT – PÄIVÄ 10

muitaihaniasyyssukat_paiva12neulekuva

Hei vaan hei! Muhun iskee kantapään jälkeen aina vähän sellainen haikeus, koska se tarkoittaa sitä, että sukka on pian valmis. Siksi muuten varmaan teen aina pitkävartisia sukkia, koska varren tekeminen on ehdottomasti aina mukavin vaihe. Vähän sama fiilis, kuin jos on jonkun lempibändin keikalla ja se on niin ihanaa, että koko keikan siinä seisoskellessa ja tanssiessa toivoo, ettei se hetki loppuisi koskaan. Vertaan siis nyt parhaillaan muitaihaniasyyssukkia Midlakeen ja Mewiin, huippua! Kantapään jälkeen tulee ne välispiikit, että nyt tulee meijän viimeinen biisi ja sitten kärkikavennukset onkin jo encorea.

Mutta sitä minun piti tulla tänne kirjoittamaan ja kertomaan, että hei jes, kantapää on tehty! Toivottavasti ilman suurempia ongelmahetkiä. Nyt siis silmukoita on puikoilla yhteensä 64, ellei kantapäätä tehdessä tullut joitain lisää. Mun sukkaa aletaan neuloa nyt vihreällä ja sileää neulotaan viisi kerrosta, ennenkuin tulee kuviokerrokset. Ennen niitä jos saisi kavennettua silmukoita pois sen verran, että jäljellä olisi 60 silmukkaa, niin hyvä! Jos on tosi kapeajalkainen, niin voi kavennella silmukoita enemmänkin pois, mutta kuviot ovat jaollisia kymmenellä, eli sitten se olis 50 silmukkaa ja se saattaapi olla melko vähän. Soveltaa silti saa. Nämä sukat on tehty kuudellakymmenellä silmukalla.

ohje10_jalkatera

3 Comments

 1. Reply
  Sanna

  Aloitin projektin jäljessä ja yritin kiriä tahtia kiinni. Eilen lähestyin nilkkaa ja rupesin ihmettelemään sukan leveyttä tai pikemminkin kapeutta. Tuli niin kapea tekele ettei mahdu omaan eikä lapsenkaan jalkaan joten nyt siitä tuleekin sitten pitkäranteiset pyöräilylapaset lapselle. En viitsi purkaakaan kun olen jo niin pitkällä. Pääasia että tulee käyttöä. Ensi kerralla sitten pitää miettiä lankavalintaa tarkemmin.

 2. Reply
  Ritva

  Löysin tänne vinkin kautta. Ja miten ihana blogi. En ole vielä selaillut kovin paljon, mutta joulukalenterivillasukat on niin kiva idea. Ja upeat sukat on tulossa.
  Mukavaa päivän jatkoa sinne.

Leave Your Comment