Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSSUKAT – LAUANTAI-ILLAN BONUS

muitaihaniasyyssukat_paiva9neulekuva

Ehkä olet uppoutunut sohvan pohjalle elokuvan pariin ja harmittelet, etteivät syyssukat etene ja olisi lauantai-iltakin vielä. Hei ei hätää, täältä tulla tupsahtaa lauantai-illan boonusekstralisäosio. Kuusi riviä vaaleanpuna-vaaleanpunaista pystyraitaa, mutta niin, että vaaleat raidat neulotaan nurin eli siitä tuleekin resoria. Saa neuloa tiukemmin ja vähän tavallista niukemmat lankajuoksutkaan eivät haittaa nilkkaresoria neuloessa.

muitaihaniasyyssukat_paiva10_boooonus

Ja kun kaks oikein kaks nurinit on neulottu, käännä sukan varsi ja päättele langat. Helpottaa kummasti sitten viimeistelyvaiheessa, jos teetkin sen jo nyt. Pian jatketaan, moikkis!

muitaihaniasyyssukat_paiva10_kauniimpikuva

Leave Your Comment