Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSSUKAT – PÄIVÄ 7

MUITAIHANIASYYSSUKAT / PÄIVÄ 7

Käykö teillekin niin, että siinä tehdessä alkaa jo haaveilemaan, että minkä värisinä haluaisi nämä samat sukat tehdä seuraavana tai millaisina tekisi ne, jos aloittaisikin alusta? No, mulle käy. Lapset tarvitsevat kyllä uudet villasukat täksi talveksi eli ehkäpä seuraavat on sitten heille niillä väreillä mitä mielessä on nyt. Olisko muuten hauskaa neuloa yhdessä nekin..Vois olla. Katsotaan! Kivoja neulomishetkiä tän uuden kuvion parissa. Pikkuhiljaa aletaan lähestyä nilkkaakin jo. Jännää!

MUITAIHANIASYYSSUKAT / PÄIVÄ 7

8 Comments

 1. Reply
  Jutta

  Ihan samat fiilikset värien kans! Tälä projektilla saan jämalankoja vähemmäks ja värit on mitä on mutta tytölle käyn ostamassa ihan uudet langat sitte sukkia varten 😊

 2. Reply
  Helle

  Voih! Minä jo eilen etuilin… Haluan näistä sukista viime vuotisia noin 10cm pidemmät varsiltaan. Lisäsin eilen itsekseni kuviokerroksen (josta tuli ihanat!). Nyt taitaa taas mennä improvisaatioksi tai purkuun. Tein nimittäin eilen kerroksen palloja. Ja sukkani näyttää nyt hyvin paljon sille että olen jo tehnyt tämän päivän kerroksen. Ihana ongelma tälle päivää pohdittavaksi! <3 ja kuinka hyvin näköjään osaan jo ennustaa Tiinan tyyliä!

 3. Reply
  Pulmu

  Olen just itse tuossa edellisessä kolmen värin kuviossa, ja on kyllä raastavaa kun koko ajan joutuu purkamaan. Teen koko ajan liia. Löysää tai liian tiukkaa ja kerrokset menee sekaisin! Pari kertaa oon purkanut jo koko sukankin, mutta eiköhän tänään päästäisi taas tähän vaiheeseen :) ihania nää tämmöset kun innostaa neulomaaan!

 4. Reply
  Mailiisi

  Hei!
  Jännää on, tuskin malttaa olla sängyssä jos herää aamuyöstä🤗 Ja yöllä kun heräsin, mietin värivaihtoehtoja ja sitä minkälainen kuvio on tulossa🤔 Minä 71 v. mummeli olen innoissani kuin 17vuotias tytön hupakko.
  Kiitos Tiina tästä hauskasta ideasta!! Sä olet niiiin paras ja pidän sinua tärkeänä ystävänä!

 5. Reply
  Sara D.B.

  Hei! Minustakin on niin ihanaa, kun uusi malli on jo heti aamulla odottamassa! Joskus käyn kurkkaamassa sitä jo illalla myöhään, mutta en sentään ala heti neulomaan. :)
  Neulon nyt syksyisillä, “miehekkäillä” väreillä ja teen ehkä varresta hieman lyhyemmän kuin sinun mallissasi. Olin jo ehtinyt miettiä, että itselle voisi tehdä pastelliväreillä tai liila-viininpunainen-violettiyhdistelmällä, äidille punaista jne.
  Oi hyvänen aika miten ihania väriyhdistelmiä Instagramista löytyy! Minä en ole Instagramissa, mutta näytän blogin postauksissa, miten työ on edennyt.
  Kiitos ihanasta ideasta ja mukavaa viikonloppua!

 6. Reply
  tytti

  Minä olen tosi pahasti myöhässä ,jun vasta alottelen sukkaa , mutta hiljaa hyvä tulee.Ihana prjekti taas ja kauniit sukat tulossa.Mielellään myös lasten sukkiin mukaan.

 7. Reply
  Riikkawashere

  Mä kanssa mietin eilen mimmoselta sukka näyttäisi toisissa väreissä. Mulla on aivan ihanat erisävyiset ruskeat langat…ehkä niistä seuraavat. Sitten mielessä kävi että miltä näyttäisivät muitaihania syyssukat joulunväreissä?!? Voisi olla ideaa. Kiitos kuitenkin tästä ja edellisestä sukkaohjeesta. On tosi ihana neuloa kaunista porukalla 😊

 8. Reply
  Katja

  Hei! Aloitin pari päivää sitten tämän kivan syyssukka projektin. Onko tämä päivä 7 viimeisin mitä tähän mennessä tullut?

Leave Your Comment