Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSSUKAT – PÄIVÄ 4

muitaihaniasyyssukat / PÄIVÄ 4

Tänään viimeistellään eilen aloitettu isompi kuvio ja siirrytään seuraavaan. Joskus on myös mukana neuloa niin, että laittaa luurit korville ja uppoutuu äänikirjan uumeniin siinä neuloessa tai sitten laittaa hyvän soittolista soimaan ja antaa musiikin ja neuleen viedä. Se on ihanaa! Mulla on juurikin sitä varten soittolista Spotifyssa. Knit Baby Knit, olkaa hyvät!

ohje4_

3 Comments

 1. Reply
  heini

  ois mukava jos voisit kertoa että mitä värisävyjä itse käytät näissä sukissa(siis nimetä värit,jos en nyt iha samanmerkkistä lankaa osta) kun haluaisin tehdä just samanväriset sukat ja tietokoneen näytöllä värit vääristyy tai sit kamera aiheuttaa sen että esim.tummanvihreä näyttääkin mustalta

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei Heini! Käyttämäni värit ovat: alun armyvihreä, joka näytää luonnossa(kin) kyllä välillä ruskealta, meleerattu vihreä sekä kirkkaan vihreä. Luonnonvalkoinen, hailakka beige, vanha roosa, hailakka vaaleanpunainen ja vaaleanpunainen. Merkkejä on tosi monta ja suurinosa on jämiä, että osaan nimetä oikeastaan ainoastaan kolmantena tulleen valeeanpunaisen, että se on Maija-lankaa (jota en enää löytänyt ko. värissä Lankamaailmasta, vaan sitä oli ainoastaan Jannena). Toivottavasti näistä oli apua :)

 2. Reply
  heini

  kiitos kun viitsit vastata.ajattelin mun 2 vuotiaalle pojalle tehdä ekaksi,kun on niin nopea tehä niin pienet. mietin että eikö tuo yksi lankasävy(varmaan vanha roosa)näytä persikan väriseltä??? meinaan tehdä samoin kuin talvisukkien kanssa että 4 nro puikoilla 36silmukkaa ja lopussa kaventaa ennen kantapäätä niin että on 32s niin tulee taaperolle sopiva koko.ois mukava jos suunnittelisit myös lapaset missä ois samantyyliset kuviot(paitsi että voihan käyttää näitä kuvioita mitä jo oot suunnitellu).

Leave Your Comment