Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSSUKAT – PÄIVÄ 3

MUITAIHANIASYYSSUKAT / PÄIVÄ 3

Tervehdystä maanataihin! Tänään on vähän pidemmästi neulottavaa, josta tulikin mieleeni yksi tarina 90-luvun alusta (jonka olen kertonut varmaan useasti, mutta mitäs siitä). Tein niitä pakollisia seiskaluokan villasukkia, jotka lähtivät heti alkuun vähän lapasesta, kun innostuin sen kauden seiskaveikan väreistä (samoja ovat muuten kuin nyt!). Kipitin alakertaan kaverin luo ja yhdessä katseltiin samalla Kauniita ja rohkeita, kun neulottiin. Siitä asti olen tainnutkin tarvita neulomista varten tv-sarjoja ja elokuvia. Niin ja ne sukat, niissä kirjoneulekuvio on melko vaatimatonta, parin rivin kuvioita, mutta silti, ensimmäiset. Sukkien tarinaa lisää täällä.

Kolmannen päivän kuvio:

kuvio3

10 Comments

 1. Reply
  -V-

  Kutkuttaa niin lähteä mukaan, talvisukkien innoittamana. Talvisukat jääneet valitettavasti vähälle käytölle, koska varsi oli se verran pitkä ja suora, että tälläiseen muodokkaampaan sääreen ei mahtunut / istunut. Mietin, että kun kerroit tästä sukasta tulevan vielä pidemmän (?), niin tuleeko kavennuksia tms muotoa varteen? Tahtoisi niin lähteä mukaan!!!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Heippa -V-, näihinkään sukkin ei tule muotoa, mutta voit tehdä niin, että laitat alkuun 8 silmukkaa ekstraa ja kaventelet ne vaikka tässä 7. päivän (joka ilmestyy perjantaina) kohdilla pois.

 2. Reply
  Ida

  Nää sukat on kyllä seuraava projekti!
  Mutta hei mistä ihmeestä mä löydän pilven reunalla lasten villatakkiin ohjeen? Kerän nettikauppaa sitä ei enää ollut ja oon yrittänyt googletella mutta en vaan löydä. :( ja nyt olis tarvetta villatakille.

Leave Your Comment