Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSSUKAT – PÄIVÄ 2

muitaihaniasyyssukat / päivä 2

Toisena päivänä mennään samaa kuviota. Tein muuten piparireunasukkia vuosia sitten useita ja edelleen tykkään kuviosta kyllä ihan hirmusti. Ne sukat olivat pelkkää tätä kuviota, mutta voin luvata, että näissä syyssukissa vielä kuvio vaihtuu. Mukavia neulehetkiä!

ohjekuviona2

7 Comments

 1. Reply
  Riikka

  Kivaa! Tämä ei onkin ensimmäinen yhteisneulontasukkaprojekti johon aion osallistua. Kun bongasin että Syyssukka on alkamassa kävin hankkimassa tarvittavat välineet. En kuitenkaan bonganut tarkkaa alkamisajankohtaa. Lähtiessäni äkkipikaa leirikokin tuuraajaksi en hoksannut ottaa neulontavälineitä mukaan, ja nyt aloitusjännitys kasvaa ja kotiinpaluu tuntuu entistä kivemmalta kun pääsen aloittamaan tämän projektin. Toivon että tästä tulisi toinen onnistunut sukkaparin neulonta, sillä yleensä mulla on jäänyt nämä hommat yhteen☺! Kiitos ohjeesta!

  1. Reply
   Riikka

   Tuolla ekan päivän kommenteissa taisi olla näitä kysymyksiä, että sukan koon voi itse päättää kun neuloo sitä kantapään jälkeistä osaa. Käy lukaisemassa

 2. Reply
  Lana

  Hei Tiina! Aivan ihanaa kun oot taas tehnyt tällaiset ohjeistukset super ihaniin sukkiin! Yritin tehdä talvisukkia mutta kutomiseni tyssäsi kun mielestäni en onnistunut kuvioneuleessa. Tasaiselta näytti päälepäin ja nätiltä, mutta varsi ei joustanut juurikaan yhtään, eli tein liian kireää kai eikä ne mennyt sitten jalkaan. Osaisitko neuvoa miten kuvioista saisi tarpeeksi löysiä, kuitenkin niin, että nurjalle ei tulisi ihan hirveän isoja lenkkejä? Mulla ei ainakaan kuvio pysy nättinä ja “kasassa” jos jätän kuvioiden väliset langat pitemmäksi.. vinkkiä, neuvoa tai jotain? Tai linkkiä ohjevideoon tms? Olen yrittänyt etsiä enkä löydä mitään oikeasti hyödyllistä apua! Haluaisin niin onnistua näissä sukissa! :)

Leave Your Comment