Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POIKA JÄÄTELÖVAATTEISSAAN

Vimma jäätelöpaita

Meidän perheessä tykätään jäätelöistä. Ihan kaikenlaisista, puisista leikkijäätelöistä, jätskikorviksista, jäätelöjulisteista, jätskikirjoista, jäätelöpehmoista ja kyllä, toisinaan, mutta tykkääyksiin nähden aika harvoin, me syömme myös oikeaa jäätelöä. Ilahduttiin koko perhe suuresti, kun yhtenä päivänä postiluukusta tipahti meille jäätelömäinen yllätysposti! Saatiin palanen tuota Vimman ehkä makoisinta kuosia, jäätelöä! Oli sitten tympeän ja kipeän päivän päätteeksi yhtenä iltana “paukautettava ovi kiinni, lähdettävä metsään lenkille ja juoksemaan kiukut pois” eli siis tällaisessa yhden aikuisen perheessä se tapahtuu niin, että heitin kankaat lattialle, leikkasit palat, ompelukone pöydälle ja eiku surruuttaan saumoja ja mieli paranee. Aamulla pientä poikasta odotti uudet vaatteet ja hänkös oli asiasta iloissansa! Kaavat housuihin ja paitaan on Ottobre-lehdestä, jonka numeroa en pysty valitettavasti nyt enää kertomaan, sillä lehden päälle kaatui aamulla maidot ja lehti lähti vähän kuivumaan. Tosi simppeli kahden palan paita ja perushousut, joissa reilut resorit lahkeissa. Näillä siis tähän viikonloppuun, toivottavasti kellään ei kaadu maitoja ja ei tarvi lähteä pihalle kiukkuja karistamaan, vaan nautitte elämästä onnellisesti niin kuin tuo pieni poikanen ja syötte jäätelöä, niin että napa rutisee!

Vimma jäätelöpaita

*Vimman kangas saatu.

2 Comments

  1. Reply
    AnKa

    Niin nami tuo kuosi! Ja jos saat sen lehden maitokäsittelyn jälkeen vielä luettavaan kuntoon, niin mieluusti kuulisin, mikä kaava on kyseessä. Tuollainen iisi kaava sopisi huipusti isompi kuosisiin paitoihin ja tällaiselle aloittelijalle.

Leave Your Comment