Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NYT ON SUURI KÄSITYÖ -LEHDESSÄ YKS TUTTU JUTTU…

suurikasityo1

Kun olin pieni, meillä oli olohuoneessa valtavan kokoinen valkoinen kirjahylly. Sellainen, jossa oli alaosassa kaappeja ja niiden yläpuolella laatikot ja pieni taso. Vitriinikin taisi olla hienommille juomalaseille ja oikea pieni viinakaappiosio (joka ei ikinä ollut käytössä tarkoituksessaan ja itseasiassa nyt kun mietin, se viinakaappihan olis ihan älyhieno nyt!). Osa ovista oli hankalia avata, avaimia ei tainnut olla kaikki tallessa ja koko kirjahyllyllä oli ominaistuoksunsa, joku 70-lukulainen maali varmaan haiskahti. Yhdessä kaapissa äiti säilytti aarteitaan, Suuri Käsityökerholehtiään siisteissä pinoissa. Niiden selailu oli ihanaa. Istahtaa kirjahyllyn eteen lattialle, levittää lehdet siihen ja selattujen lehtien kasaaminen takaisin kaappiin (äidin muistoissa voi toki olla, ettei tää oo menny ihan näin). Äidin kanssa oli mukavaa mennä Isokadun Pala-Halliin hiplailemaan kangaspakkojen päitä ja silittelemään erilaisia kimallekankaita. Muistan, kuinka karhealta lehden kaava-arkin paperi tuntui ja millaisia hienoja neuleohjeita siellä lehtien uumenissa olikaan. Tänään, lokakuussa 2016, postiluukusta kolahti Suuri Käsityö -lehti, jossa on MUN OMA PALSTA! Ei olis pikku-Tiina kahdeksankymmentäluvulla osannut kuvitellakaan ja kyllä tämä juttu yllätti oikeastaan kakstuhattakymmenluvunkin Tiinan, mutta siellä se vaan on! Melkoista, mahtavaa, kivaa ja kutkuttavaa!

suurikasityo

 

6 Comments

Leave Your Comment