Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEULOTTAISKO YHDESSÄ? MUITA IHANIAN SYYSSUKAT NIMITTÄIN!

© Tiina Arponen, 2016 MUITA IHANIA

Muistattekos vielä tammikuun? Niin no, en minäkään oikeastaan muuta siitä muista, kuin sen, että täällä blogissani oli melkoisen mukavaa ja leppoisaa yhteisneulontaa. Silloin valmistuivat puikoilta muitaihaniatalvisukat ja melko monilta puikoilta hyvinkin, sillä Instagramin #muitaihaniatalvisukat antaa huikeat 1143 osumaa. Sain tuolloin monta viestiä erinäisine teineen, että sukat olivat olleet ensimmäiset vuosiin tai jopa ikinä, niillä oli yllätetty rakkaimpia ja ne olivat aikaansaaneet kunnon neuloosin. Ihan älyttömän mahtavaa ja ihan tajutonta, että minä täällä kotona neulomalla ja ohjetta jakamalla sain sen aikaan. Nyt annetaan tarinan jatkua. Viime talviset sukat voivat hyvinkin olla vielä mainiot syksyisiin viluvarpaisiin, mutta hei, neulottaisko yhdessä seuraavat? Hei neulotaan vaan!

Lähipäivinä lähdetään yhdessä liikkeelle, te voitte käydä jo lankavarannoillanne katselemassa kolmosen puikkoja ja suunnilleen sen vahvuisia kivan värisiä lankoja. Minä vielä vähän viimeistelen kuvia ja ohjeita ennenkuin päästän ne maailmalle teitä varten. Huikatkaapa kaverillekin, että lähtevät mukaan! Otetaan ihan rennosti ja rauhassa, ei hätiköidä, tiiätte nyt kummiski valmiiksi mitä on tuloillaan. Pieni pala ohjetta joka päivä muutaman viikon ajan. Nähdään! <3 #muitaihaniasyyssukat

22 Comments

 1. Reply
  Piia

  Oujee! Muitaihaniatalvisukat oli ihan parhautta! ♡ Annoinkin ne sittemmin veljen vaimolle lahjaksi, jostain syystä oma kaappi pursuaa sukkia.. Mutta tämä uus kalistelu, montaakos väriä kannattais penkoa valmiiksi? Ihan että olis vähäkään varautunu h-hetken koittaessa :D

 2. Reply
  Ani

  Ihanaa! Viimeksi tein soveltaen pienet sukat 3-vuotiaalle kun en uskaltanut isompia tehdä (ensimmäinen kirjoneuletyö). Nyt olis sitten aikuisten sukkien vuoro :)

 3. Reply
  Rouva Tiainen

  Huomenta. Juuri aamulla mietiskelin, että paksumma sukat olis saatava kun ilmat täälläkin viilenee. Aurinko kyllä päivisin lämmittää, mutta aamusta on varpaat jäässä. Jee, neulotaan vaan. ps. ja montako väriä laitataan? Hitsi, pitää varmaan tilaa mieheltä langat kun on Suomessa käymässä..

 4. Reply
  Sara D.B.

  Oi ihanaa, neulotaan! Huomasin talvisukkaneulonnan viime talvena Pienen Linnun blogista, mutta silloin en ehtinyt mukaan.
  Minullekin tuli ensimmäisenä kysymyksenä mieleen, että montako väriä kannattaa etsiä, mutta sitähän onkin jo kysytty… :)

 5. Reply
  Riitapalon Noora

  Just äsken mietinkin, että jokohan kohta uusi talvisukkaprojekti kohta käynnistyisi. Innolla olen mukaan lähdössä minäkin! Täytyy siis laittaa vähän vauhtia, jotta ennätän tän hetkisen sukan saada ajoissa pois puikoilta :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiva juttu! Muitaihaniassa kräsitään parhaillaan kamalasta päänsärystä, joten katsotaan milloin tämä selätetään niin päästään kunnolla hommiin!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Toivottavasti aivan pian, muitaihaniaan iski kamala päänsärky, mutta sitä selätellään parhaillaan! :))

Leave Your Comment