Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JÄÄTELÖKORVIKSIA

Jätskikorvikset / Muita ihania

Näitä ihania jäätelökorviksia on nyt saatavilla. Ne saapuivat jäätelökorvistehtaasta puisina ja sujahtavat helposti jokaisen kaunottaren tai komistuksen korviin. Tilaappa omasi, niitä on vielä jäljellä. Laita sähköpostia osoitteeseen muitaihania(miukulimaukulimiumau)gmail piste com. Korvisten hinta on 27 euroa ja jos tilaat nopeasti, saat ne korviisi jo tulevaksi viikonlopuksi. Aivan älyihanat esimerkiksi ensimmäiseen koulupäivään, Flow-festivaaleille, elokuun rapujuhliin tai lahjaksi armaalle. Näitä ei saa mistään muualta ku täältä. <3

Jätskikorvikset / Muita ihania

Jätskikorvikset / Muita ihania

Jätskikorvikset / Muita ihania

Jätskikorvikset / Muita ihania

Jätskikorvikset / Muita ihania

Leave Your Comment