Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JA VIELÄ KOLMAS REPPUTYYPPI

kesäreppu / muita ihania

kesäreppu / muita ihania

Kun esikoinen ja kuopus saivat jo reppunsa, niin tämä keskimmäinen ihanuus sai sen vasta muutama päivä sitten, kun kesälomareissultaan kotiutui. Aivan jotenki ihmeellistä, miten uusi äidin ompelema reppu (jossa ei ole ripaustakaan pokemonia, akuankkaa, supermariota tai minecraftia) voi saadakaan onnelliseksi. Erityisen parasta repussa on pikkutasku. Sittemmin reppu selässä on lähdetty jokaiselle retkelle. Eilen siellä oli jokaiselle omat leikkikeittiöstä lainatut pikkumukit, että voidaan ostaa iso purkki mehua matkalla ja juoda mukeista. Tänään reppu täyttyi kolmesta legokaupasta ostetusta legoukkelista. Jotka muuten viisivuotias osti omalla rahallaan, nimittäin maasta eilen löytyneellä kympin setelillä. Se jos mikä on onnenpotku se semmoinen löytö!

kesäreppu / muita ihania

kesäreppu / muita ihania

kesäreppu / muita ihania

Niin, ja sitä mietin, että kiinnostelisko tutoriaali tällaiseen kesärepuskiin? Voisin ehkä tekasta. Jos ei täksi, niin ens kesäksi, tai tulevaksi syksyksi.

4 Comments

  1. Reply
    Heini

    joo…tekisin omalle 2v taaperolle repun heti..ja ehkä itellekki.tee ohje mahdollisimman pian niin pääsee ompelemaan

Leave Your Comment