Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARVONTA – MIKÄ ON SUN LEMPPARI KESÄBIISIKUVA?

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

Kesän 2016 alku hurahti ihanassa kukkahuumassa ja kesäbiisejä illat hyräillen ja Spotifysta kuunnellen. Oon varmaan toitottanut tätä tosi montaa kertaa, mutta sanonpahan vielä, että vitsit, että noita oli kivvvvvaaaa tehä. Nyt haluaisinkin tietää teidän suosikkejanne. Kertokaa siis kommenttiboksiin mistä tykkäsitte ja miksi ja vaikka jotain ihania tarinoita biisienkin takaa, saa kertoa montakin, ei oo mitään sääntöjä (paitsi, että sähköpostiosoite tarvitaan). Sinä iltana, kun huomenna vaihtuu elokuuksi, pistän kommentit jäihin ja arvon sieltä kommentoineiden joukosta kaksi voittajaa. Palkinto olkoon ihana, söpö, muitaihaniamainen ja kesäinen, jäätelöaiheinen!

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA1. ja sä tulet / 2. helli mua / 3. sukellat suutelemaan / 4. this heat

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA5. istutaan hiljaa / 6. lazing on / 7. clap along / 8. puiset veneet

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA9. taas rakkain / 10. huulillasi hehkuu / 11. i’m looking / 12. eri tavalla

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA13. you’re the one / 14. suurkaupungin päällä / 15. illan suunnitelma / 16. kun on kännissä

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA17. playing games / 18. naura murheesi / 19. ei kiristele / 20. mullon vuodessa vaan

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA21. en kuule / 22. aallot mustat / 23. saunan jälkeen / 24. kun tiemme joelle

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA25. mut kesäll hei / 26. kukat ovat / 27. kaikki mitä sanoa / 28. fun and sunshine

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA29. kerrankin unohtaa / 30. niittykukkia poimin / 31. in a dark breeze / 32. we’ll get sunburned

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA

33. käy bändi / 34. lintu langalla  / 35. i never will / 36. then the summer

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA7. clap along (tuplakuva) / 37. it’s time / 38. jäden nuolen / 39. kun ongimme

 

KAIKKI KESÄBIISIT / MUITA IHANIA40. kuunnellaan kun / 41. odotan vieläkin / 42. aurinko paistoi / 43. aamuyön raikas

 

40 Comments

 1. Reply
  Anniina

  No ehoton lemppari on 20, koska tuosta biisistä tulee mieleen ihanien ystävien kanssa tanssit Ilosaarirokissa Vesalan keikalla ❤️ oli ehkä parasta tänä kesänä se 😌

 2. Reply
  naurispelto

  Nro 2: “Helli mua”. Sopii fiiliksiin, mitä tarvis just nyt ja usein muutoinkin ja niin kaunis toteutus ja värit myös samassa paketissa :)

 3. Reply
  Linah

  20. Ehdottomasti siksi että entinen pmmp-fani on niin onnellinen Vesalan uudesta biisitä. Ja siinä biisissä lauletaan “oon niin ansainnut mun laskevan sykkeen”. Sitä minä odotan kuin kuuta nousevaa! Enää kolme viikkoa niin oma kesälomani alkaa!

 4. Reply
  Anu

  Ehdottomasti nro 29! <3 Toi on mun ja ystävien biisi jo vuosien takaa, se muistaakseni julkaistiin kun ei oltu vielä edes täysi-ikäisiä ja kekkuloitiin pienessä sievässä kotibileissä tätä laulellen, hoilottaen, huutaen, nauraen, tanssien ja hyppien. <3 On myös yks toinen PMMP:n biisi mihin keksittiin omat sanat kertomaan meistä:) Ihanaaihanaa!

 5. Reply
  Anna

  2. Helli mua / Koska biisi on ihana, Neljää ruusua tuli kuunneltua nuorempana ihan urakalla. Ja kuvan rekvisiitan asettelu lämmittää mieltä kummasti. Nim. perfektionisti.

 6. Reply
  Tiffany

  Paljon ihania, mutta jostain syystä nro 20. Biisistä en ole hirveesti tykännyt, mutta tuo laini jotenkin nappas vaan :) Täytyy varmaan kuunnella uudestaan :)

 7. Reply
  Pioni

  Nro 3, sukellat suutelemaan, vie takaisin volkkarin takapenkille viidentoista vuoden taa. Kannettava cd-soitin sylissä opettelin koko Vesireittejä-albumin ulkoa perheen kesälomamatkoilla <3

 8. Reply
  Jutta

  Kyllä se on tuo Tehiksen kesäklassikko eli eri tavalla. Tuo ihanasti omat teinivuodet mieleen ja onhan se nyt vaan kaikkien aikojen kesäbiisi, vieläpä lupiineilla kruunattu :)

Leave Your Comment