Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SILKKIMEKKOLÖYTÖ OMASTA KAAPISTA

Eskarimekossa melkein kolmannella luokalla

Eskarimekossa melkein kolmannella luokalla

Tein vaatekaapista aivan valtavan ihanan löydön eräänä päivänä. Siellä roikkui lähestulkoon piilossa tämä tyttären suloinen eskarin kevätjuhlaan tekemäni silkkimekko. Olin autuaasti unohtanut sen sinne. Mutta mitäpä siitä, että se on siellä hautunut lähes kaksi kesää käyttämättömänä, sillä pikkuisen pääntietä suurentamalla se oli aivan hyvä kesämekko edelleen, ehkä jopa juuri oikean kokoinen nyt. Ero eskarilaisen ja kolmannelle luokalla menijän mekoissa on oikeastaan vain helman alta ulos kasvaneet polvet. Noita ihania kummitädin Intiasta tuomia silkkikankaitakinhan mää säilytin vuosikausia kaapissa odottamassa sopivaa vaatetta, jonka niistä tekisin.

Eskarimekossa melkein kolmannella luokalla

1 Comment

  1. Reply
    Mehukekkerit Veera

    Mahtava tuunaus, ja todella tyylikäs mekko! Teetkö muuten nuo applikaatiot ihan vaan suoralla ompeleella, vai vapaakirjonnalla? Suosittele vapaakirjonnan harjoittelemista, antaa niin paljon enemmän vapauksia. Ihan kuin värittelisi kangasta ;)

Leave Your Comment