Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN YSTÄVÄ SISUSTAA LUONASI SALAA…

…voi yllättyä joko iloisesti tai järkyttyä taikka sitten saada kunnon vatsanpohjanaurut! Minäpä kerron miten mulle kävi. Tiedätte ehkä erään suositun ja erittäin lahjakkaan sisustusbloggaaja-valokuvaaja Riikan. Niin, no se oli se joka mulle täällä vähän sisusti. Taisin olla sillä aikaa tiskaamassa keittiössä, kun tämä sisustustapahtuma kävi. Hän oli ilmeisesti lukenut jotain naistenlehteä olohuoneessa ja sieltä saanut inspiraationsa. Sänkyni yläpuolelle oli nimittäin ilmaantunut JULISTE! Naistenlehden keskiaukeaman huussijuliste. Aikas hyvät naurut sain tästä supermahtavasta yllätyksestä! En allekirjoita aivan tuota julisteen sanomaa, mutta silti, onhan se nyt upea julkka hei! Kiitos rakas Riikka! EN POISTA SITÄ TUOSTA IKINÄ!

KUN YSTÄVÄ YLLÄTTÄÄ / MUITA IHANIA

KUN YSTÄVÄ YLLÄTTÄÄ / MUITA IHANIA

KUN YSTÄVÄ YLLÄTTÄÄ / MUITA IHANIA

Leave Your Comment