Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAAPERON MINIKOKOINEN KESÄREPPU

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

Tyttären tilkkutäkkihenkisestä kesärepusta tuli niin hieno ja se oli sen verran mukavaa tehdä, että päätin tehdä samanlaiset reput myös pojille. Kangasvalinta oli helppo, sillä käytin samoja kankaita, jotka olivat kangaspinkan päällimmäisinä edellisen ompeluksen jäljiltä. Suosittelen tällaista kankaanvalintataktiikkaa, pääsee älyttömän helpolla, heh! Isomman repun saaja lähti kesälomareissuun, mutta pienempi velipoika sai reppunsa.

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

Oli hauska tilanne, kun päätin, että lähdetään vähän ulkoilemaan ja kuvataan samalla uusi reppu. Otin laatikosta yhteen sopivat, omasta mielestäni kivat vaatteet, istahdin eteiseen ja tarjosin tennareita kengiksi ja otin tekemäni repun esille, esittelin, että tämmönen olis, laitetaanko selkään. Taapero tuli luokseni, heitti vaatteet ympäriinsä, kipitti vaatelaatikolleen ja toi uudet vaatteet. Etsi jostain sandaalit, toi ne minulle, nakkasi tennarit sivuun. Nappasi repun ja juoksi lastenhuoneen viimeiseen nurkkaan ja heitti repun sinne, tuli takaisin eteiseen ja näytti naulakossa roikkuvaa mini-Kånkenia. Ja kaikki tämä hyväntuulisena, hyvin määrätietoisesti touhuten. Tirskuin ja nauroin, että vitsit mikä tyyppi, nyt ei oikein kelpaa äidin valinnat. No, puettiin päälle hänen valitsemansa vaatteet ja sandaalit. Sen jälkeen hän meni lastenhuoneeseen, haki tekemäni repun ja toi sen minulle ja peruutti syliini, että nyt tämä reppu selkään. Ja niin tehtiin. Hän oli valmis. Voi suloisuus.

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

TAAPERON PIKKUREPPU / MUITA IHANIA

Hakaniemen torilla seuranani oli iloinen, onnellinen pieni poika kesäreppunsa kanssa. Ja hyvin hyvin onnellinen äiti.

2 Comments

 1. Reply
  heini

  onko toi lippis nosh lippapipon kaavalla tehty??? ja ootko mitä kangasta käyttäny vuorissa? näyttää kuin ois koviketta lakkiosassakin…itelläki on tuota metsolan pisara kangasta ja tein taaperolle m koossa ton lakin mutta vähä liian tiukka tuli kun koko ajan nousee päässä ylöspäin ja saa kiskoa alas.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Moikka Heini! Tää lippis ei oo tehty sillä kaavalla, tää on joku muu jo vuosia vanha kaava. Noshin lippapipo on syvempi ja tykkään tästä ku tää on enempi lakkimainen. Mutta joo, aina laitan lippaan tukikankaat molempiin kappaleisiin. Ja laitan vuoriksi jotain suunnilleen samanvahvuista trikoota niihin lippapipoihin, mutta tässä lakissa on vaan puuvillaa (koska tässä on kiristys takana, niin on löysempi muutenkin). Voi vitsit, se on kyllä vähän ärsyä jos joutuu nykimään lakkia, joudut ehkä ompelemaan uuden. :)

Leave Your Comment