Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOULULAISEN ITSE TEHTY KESÄREPPU

Miisun reppu / muita ihania

Miisun reppu / muita ihania

Miisun reppu / muita ihania

Alkuviikosta siivoilin läpi kangasvarastojani ja tytär keräili niistä itselleen laatikollisen tilkkukankaita. Voi kuulkaas, voin kertoa, että siinä oli onnellinen yhdeksänvuotias! Ja hänen ystävänsä myös, jonka pyysin meille kangasjaoille ja annettiin kankaita myös hänelle, jottei ihan joka tilkku jää meille (koska mun alkuperäisenä tarkoituksena oli päästä isosta osasta tilkkuja ihan vaan eroon). Tytöt ovat sitten pitäneet kässäkerhoa pitkin viikkoa ja ommelleet erilaisia söpöjä pieniä pehmoja tilkkukankaistaan.

Yhtenä iltana keksittiin tytön kanssa, että hänhän voisi ommella itselleen kivan kesärepun. Hän piirsi sopivat kaavat ja leikkasi repun palat mieluisista kankaista.  Tytön toiveesta ommeltiin saumoihin vielä siksak-ompeleet, koska silloin tilkut näyttävät sarjakuvamaisilta. Tyttöni on erittäin kova Aku Ankka -fani, siksi.

Taskuksi reppuun löytyi tilkkujen seasta vanha kangaspala, johon oli testattu silitettävää tulostuspaperia joskus vuosia vuosia sitten. Silloin tytön isä muokkasi Metallican ja Guns’n’rosesin fontteja käyttäen tytön nimen ja teksti silitettiin kiinni bodyyn, joka hänellä oli päällään halloween-juhlissa. Aika hauska muisto sekä löytö ja taskustakin tuli superhieno.

Reppu onnistui yli odotustemme ja siitä tuli juuri oikean kokoinenkin, vaikka sitäkään emme etukäteen kauhean paljon miettineet. Ihanat yhteiset ompeluhetket ja huippukiva lopputulos!

Miisun reppu / muita ihania

Miisun reppu / muita ihania

Miisun reppu / muita ihania
Miisun reppu / muita ihania

4 Comments

Leave Your Comment