Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIMALTAVA JUHANNUSHAME JA KUKKASEPPELE

juhannushame

juhannushame

juhannushame

kultahamekimalle

Tämän vuoden juhannusjuhlintaani kuului erityinen, juhlava, vähän kuin vahingossa valmistunut asu. Yleensä en mökille tai maalle lähtieesä sen kummemmin mieti miten pukeudun, mutta kun juhannusviikolla kangaskaupasta löytyi ihanaa kimallekangasta täydelliseen kesähameeseen ja lähikaupasta oikean värisiä ruusuja ja omasta keittiöstä maljakosta ruusuihin sopivia krysanteemeja, niin asuhan rakentui kuin itsestään.

Hame oli superhelppo tehdä ja siitä tuli kyllä aivan ihana. Ostin 80 senttiä kangasta ja leikkasin sen leveyssuunnassa keskeltä poikki, jotta nuo kankaan rypyt tuli hameeseen pystysuuntaan. Ompelin sivusaumat ja vyötärölle rypytin kolmisenttisen kuminauhan. Helmaa ei tarvinnut ommella ollenkaan ja vuorikin olisi ollut vain liikaa luksusta, ei välttämätön.

Kukkaseppeleen tein rautalankaan kukat kiepsutellen. Kiinnitin kukat askartelukaupasta löytyvillä rautalangan pätkillä, joissa on marjat päissä. Seppele pysyi tosi hyvin kasassa kaksi päivää ja päässäkin oikein hyvin parilla pinnillä. Yöksi käärin sen kosteaan talouspaperiin, etteivät kukat nuupahtaisi.

juhannushame

juhannushame

Lähdin mökille vasta juhannusaattoiltana, kun kaupunki oli hiljainen ja liikennevaloihin jumittaminenkin tuntui hassulta, kun muita autoja ei näkynyt. Oli mukava, juhlava ja tosi kesäinen juhannusneito-olo kimallehameessa ja kukkaseppeleessä. Perillä ystävien kesäpaikassa Pikku-Pemberleyssä oli niin ihanan vehreää ja sateen jäljiltä raikas, lämmin ilma. Juuri sopiva siihen, että hipsimme pellon laitaan ottamaan juhannuskuvia.

kultahame_ekstra

 

Leave Your Comment