Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ÄITI, VOISINKO MÄÄ OMMELLA?

tyyny_miisuntekemä

Olen onnekas, että olen saanut tytön, joka innostuu samoista asioista kuin minä. Tekisi mieli kirjoittaa se isoilla kirjaimilla ja huutomerkein, koska se on aivan älyttömän ihana asia. Meidän oma juttumme on istua iltaisin poikien jo nukahdettua, keittiössä kaksin ja jutella, piirtää, maalata, ommella ja ennen kaikkea pelleillä ja nauraa toistemme jutuille vatsat kippuralla.

Tyttö teki tämän söpön tyynyn itselleen muuten vaan, jotain ihanaa, pientä ja uutta ommellen, se taisi olla syy, kun kyselin. Tällaisia hahmoja syntyy usein myös piirustuksiin, ilosilmäisiä nenättömiä hymysuita. Eilen nappasimme tyynyn kainaloon ja jatkoimme hassuttelua vielä vähän leikkipuistossa katuliitupiirustelujen ja saippuakuplailujen ohessa. Eikä kukaan välittänyt siitä, kuinka liidut sotkivat vaatteet!

tyyny2

Miisun tyyny

tyyny3

* Kangas saatu Vimmalta.

2 Comments

 1. Reply
  Katri/tohkeissaan

  Onpa ihanaa! Minkä vanha tyttösi noin suunnilleen on? Siis vaikka alakoulun ekoilla vai vikoilla luokilla? Minun menee ekalle ja nyt hänellä on kova hinku ommella (siis kankaanpaloja käsin yhteen) ja virkata, mutta hitsi kun en oikein tiedä voiko tuon ikäinen vielä näppäryydeltään osata että miten paljon kannattaa kannustaa? Toki kaikkea saa yrittää mutta hän on herkästi sellainen että kun ei heti osaa niin sitten alkaa ihan hirveästi soimata itseään ja turhautuu, jopa raivostuu joten en haluaisi myöskään liian haastavia juttuja ehdottaa, koska se ensimmäinen reaktio on kuitenkin suuri pettymys omiin taitoihin. Se on äidistä tosi kamalaa ja tietty siitä ollaan paljon, paljon puhuttu, eri tavoin jne…

 2. Reply
  AnKa

  Ihanan iloinen tyyny ja tyttö! Lasten luovuus on mahtavaa, näissä ompeluhommissa myös.

  Hei toi rusettipanta näyttää kivalta! Teetkö tuollaisen suorana soirona vai ompeletko rusetin jotenkin pantaan valmiiksi kiinni?

Leave Your Comment