Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄKUUN 2.

JUHANNUSKALENTERI 2/24

Ihanaa, että olet löytänyt juhannuskalenterin matkaan. Onhan tää aika kreisiä, että jo juhannusta kohti ollaan menossa. Jotenki yhtäkkiä ja tavallaan taas. Vuodet tuntuu vierivän niin kovaa vauhtia tai ehkei välttämättä vauhdilla, mutta ainakin huomaamatta. Tuntuu, että justhan sitä kääri niitä joulupaketteja tai varaili neuvola-aikoja ja hankki uusia kesäsandaaleita kun edelliset ovat menneet pieniksi. Joitakin juttuja viime kesältä kun miettii, niin huomaa vuoden tehneet tehtävänsä, jotain on oppinut, elämä on opettanut. Se on lohdullista, eipä ainakaan jumita vaikka aika kuluukin. Tavallaan ainakin.

Mutta siis sehän ei ollut se asiani nyt, sivupolut veivät taas… Taisi olla viime viikolla, kun tämä kalenterin idea pölähti päähän ja oon niin iloinen, että sain melkein heti kaikki kuvat otettua (tältä erää) ja saadessani jakaa näitä teille. Joku joskus kysyi, että miten ihmeessä jaksat tehdä näitä, kun teet niitä puhtaasti omaksi iloksesi. Niin, näitä juttuja on vaan ihan älyttömän kiva tehdä. Enkä mää näitä tietenkään ihan itselleni tee vaan myös teille.

Tykkään jokaisesta työvaiheesta tosi paljon! En vaikkapa mieti sopiiko ananas välttämättä täydellisesti siihen, että puhutaan kaislikosta, kun otan kuvia. Sillä ei ole väliä. Kuvat koostuvat sen hetkisestä fiiliksestä ja suhteestani siihen kappaleeseen, josta pätkä on kuvaa varten napsaistu. Tekstejä etsiessä, Spotifyta selatessa, niitä paperille kirjoittaessa, huononkin käsialan sattuessa (ja sitä pohtiessa, että otanko uuden paperin, kun niin käy) (useimmiten en), kuvia ottaessa ja niistä parhaimpia valittaessa – olen aika onnellinen. Niin onnessani ainakin, että sitten se, että nämä kuvat ilahduttavat myös muita, on aivan mahtavaa!

Ananaksen makuista ja kaislikon kuiskauksen kuuloista kesäkuun toista päivää sulle!

2 Comments

Leave Your Comment