Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ASTIAKURSSILLA

 

astiakurssi168

astiakurssi15

Se on niin hauskaa, miten asiat loksuu kohdilleen tai jotain yllättävää sattuu. Silleen niinku, että on just ajatellut jotain ja sitte se pölähtääkin vastaan ihan itsestään. Viime kesänä kävi hassu juttu, kun olimme autoretkellä Tampereella ja vastaan ajoi keltainen kuplavolkkari. Jäin oikein pohtimaan, kuinka se auto kuvaakin ehkä eniten mua kaikista autoista, vaikka en oo sellaisella ees koskaan ajanut. Keltainen auto ja hassut muodot, siksi. Siinä pitkät hetket ajellessa mietin asiaa. Kohteenamme oli vanhan kotimme naapurin mummu ja pappa, että menemme heille kylään. Arvatkaapa vaan, loksahtiko mun suu auki, kun siihen pihaan kaartaessa huomaan, että meidän vanhan kodin pihassa seisoo keltainen kuplavolkkari. No kyllä loksahti.

Tämä tarina on sitten taas eri. Mummola travelsin matkallamme Kittilässä tutustuttiin Marjoon ja hänen kanssaan varmaan saunassa istuessa tuli puhetta, että minusta olisi kiva tehdä keramiikkaan kuviointia siirtokuvilla. No, Marjolla oli ollut juurikin samantapaisia suunnitelmia ja nyt sitä sitten istuin torstai-illan tällaisella astiakurssilla, joka toteutettiin vähän niinkuin siksi, että minä sinne halusin. Aivan mahtavaa! Jos kiinnostaa, niin joku oma porukka vaikka kasaan ja kursseilemaan. Lisäinfoa tästä.

Kunhan ehdin hakea ruukkuni, josta muuten piti tulla yksinkertainen ja vähävärinen, haha, esittelen sen teille tosi toimissa kukkaa kannatellen.

astiakurssi19

astiakurssi9

astiakurssi2

astiakurssi1

Leave Your Comment