Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SKIDIT RISTEILYLLÄ OLI MAHTAVAA

Viikko sitten palasimme etukäteiskesälomareissulta, kun kävimme ystäväni Riikan ja lastemme kanssa Skidit Risteilyllä Tukholmassa. Voi kuulkaas, aivan kesältä se tuntuikin, kun tuolloin sattui juuri ihana lähestulkoon hellejakso, vaikka elettiin vasta toukokuun alkua. Ihana lämmin merituuli ja aivan tajuttoman kauniit auringonlaskut. Ollaan käyty Skidit Festareilla aiemmin ja tiedettiin mitä odottaa, mutta risteilyllä oli ehkä vieläkin kivempaa. Juuri sopivasti ohjelmaa, vaikka aivan kaikkeen emme osallistuneetkaan. Oli tosi kivat Suomen Muotoilukasvatusseuran järjestämät työpajat molempiin suuntiin. Ensin tehtiin pehmo-oliot ja tulomatkalla koristeltiin ilmapalloja. Disko oli tietenkin aivan superhuippu. Erityismainintana diskosta se, että kun yhdistää diskopallon, värivalot ja yläkannelle loistavat auringonlaskun säteet sekä naamiaisasuissaan tanssivat lapset, on yhdistelmä jotain niin mainiota että! Lastenparaati oli myös todella hauska, siinä oli lasten aika vallata Silja Serenaden promenaadikansi ja niin ne tekivät (tai no siis pääsin mukaan, koska toimin kantajana taaperolle). Kaikkinensa sanoisin, että sekä lapset, että me aikuiset olimme tyytyväisiä Skidit Risteilyn ohjelmistoon!

Päivä Tukholmassa oli mukava sekin. Päätimme reissata siellä enemmän aikuisten ehdoilla eli emme lähteneet sen kummemmin minnekään, vaan metrolla hurautettiin Södermalmille ja kierreltiin kauppoja, söimme hyvin ja käytiin leikkipuistossa. Kaikki olivat tyytyväisiä, paitsi ehkä lapset eivät ihan joka hetki, ainakaan sillä hetkellä, kun piti odottaa, että saa avata uudet lehdet kylkiäisineen.

Skidit risteily

skidit risteily

ristely23

risteily18

risteily43

Skidit risteily

Skidit risteily

risteily44

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

risteily9023

risteily8932

Skidit risteily

risteily789

risteily7892

risteily79823

risteily09318

risteily9302
risteily7928

risteily7896

risteily67

risteily56

risteily8923

risteily8973

risteily51

risteily02

risteily799

Skidit risteily

Skidit risteily

risteily93102

risteily92013

risteily90381

Skidit risteily

Skidit risteily

risteily369

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

Skidit risteily

_risteily98032

_risteily93810

_risteily72389

_risteily9381

_risteily7209

risteily9031

Skidit risteily

Skidit risteily

Menomatkan työpajassa tyttöni teki itselleen söpön possupehmon vanhasta lapasesta. Hän hartaasti ja innoissaan ompeli sitä, kiinnitti nenän kuutiohelmistä ja pörröisistä palleroista korvat. Kävi kuitenkin niin, että possu oli tippunut rattaiden tavarakorista jonnekin Södermalmille elelemään ruotsalaista onnellista elämää. Harmitus oli suuri, kun tämä huomattiin ja se tapahtui siis liian myöhään. Joskus nyt vaan käy niin ja on keksittävä miten tilanne korjataan. Eli siis kotiin tullessa tyttö teki possulle serkkuversion. Siitä tulikin niin mieluisa ja söpö siitäkin, että sellaisia on nyt tehty tilauksesta myös mummille ja parille kaverille. Ehkä oli siis tarkoitus, että lapaspossu jäi Ruotsiin.

Superit kiitokset vielä matkaseurueellemme leppoisasta ja mukavasta reissusta! Taas on pakko sanoa, että ens kertaan, koska ensi kerta tulkoon!

possu1

possu2

Leave Your Comment