Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RUUALLA SAA LEIKKIÄ, HYVÄÄ VAPPUA!

Keksin torstaina, että haluan jakaa teille vappulorun. Siispä paras lorukirja esiin, meidän koko perheen suosikki eli Laura Ruohosen Yökyöpelit/Allakka Pullakka! Mahtava, juuri oikeanlainen vappuun sopiva loru löytyi ja heti perjantaiaamuna lähdimme poikasen kanssa hakemaan tarvikkeita kuvia varten. Ensimmäisenä tietysti torille kukkaostoksille! Täydellisen paljon yliauenneita kukkia vitosella, jes! Ruokakaupasta donitsit, popkornia ja jäätelöä. Pojan päiväuniaikaan kirjoitin tekstit ja yhden kuvan ehdin keittiönpöydän ääressä ottaa ennen kuin hän heräsi. Ei muuta kuin miniassari mukaan kuvauksiin syöttötuoliin pöydän ääreen, jäätelönjämät hänelle ja jes, kaksi kuvaa lisää. Naapurinmaiju tuli kylään ja hänelle ylimääräiset, sulaneet herkut tarjolle ja sain loput kuvat otettua. Mutta kappas, huomaan sitten, että keittiön nurkassa nököttää se vitosen täydellinen kukkapuska. Unohdin ottaa kukat kuviin! Noh, eipäs annettu hädän olla tämän näköinen, ilmapallot piti vielä kuvata ja ottaa lapsista vappukuvia, joten teipattiin kukkakimppu paloina seinälle. Kuvausseinä (ja aivan tajuttoman ihana seinä muuten tulikin!) oli valmis. Nelisen tuntia perjantaita käytettiin täydellisesti. Sen nelituntisen jaan nyt teille, tässä lupaamani vappuloru valokuvina ja mitä mainoimmat hauskat ja simaisan vapun toivotukset: HAUSKAA JA SIMAISAA VAPPUA KAIKILLE!

vappu1

ilmapallo1

vappu2

ilmapallo2
vappu6

ilmapallo4
vappu3
ilmapallo3

vappu5

vappu7

1 Comment

Leave Your Comment