Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARKISIA ASETELMIA SIINÄ SAMALLA KUN KAUPPAKASSI TYHJENNETÄÄN

Arkisten asioiden asettelu on ihanaa! Just vaikka siinä samalla, kun tuliaiskassi tyhjennetään ja tikkarit ja muki näyttävät hyvältä yhdessä. Tai kun lapsi tuo piirtämänsä taideteoksen sillä hetkellä, kun olen siistimässä nupsahtaneita ruusuja. Taikka sitten siinä odotellessa, että uuni lämpiää, ja asettelen ranskanperunat ja lihapullat riviin. Eikös vaan näytäkin paljon hauskemmalle koko ruoka, kun on laitettu pellille noin? Hetki voi olla mikä tahansa ja ilahdun aina noista valmiista arkiasetelmakuvistakin. On aikas monet paperipillit leikattu silpuksi ja nonparellit kaadettu pöydälle. Näitä kuvia näkee Instagramissani aina toisinaan, tänään tässä niitä teille täällä. Leppoisaa huhtikuista viikkoa!

IMG_6334

IMG_6293

IMG_6185

IMG_5652

IMG_5415

IMG_6203

IMG_5381

IMG_6194

Leave Your Comment