Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PÄÄSIÄISPUPU JA PERHONEN

PUPU JA PERHONEN

Pääsiäinen kului mukavassa seurassa, kun saimme veljeni perheen kylään. Lapset odottavat aina serkkujaan hyvin innokkaina ja ovatkin koko serkkukatras kyllä mainio kööri yhdessä. Kaikki aivan omanlaisiaan ja erilaisiakin, mutta tulevat mainiosti toimeen keskenään ja tykkäävät touhuta ja leikkiä yhdessä. Sitä on aina ihana katsella. Harmillista vaan, että välimatkaa on monta sataa kilometriä.

Päätettiin tehdä tytöille tervetuliaislahjoiksi pienet pehmot ja lapset piirsivät (yhteistuumin muuten, toinen piirsi vähän ja toinen lisäsi kuvaan jotain) hyvissä ajoin pupun ja perhosen, jotka piti ommella valmiiksi odottamaan. No, enhän mää ehtinyt, mutta hyvin sain sitten tässä pääsiäistouhujen välissä tehtyä ne valmiiksi. Sinne ne serkkutytöt tänään aamulla lähtivät kotimatkalle pupu ja perhonen kainaloissaan.

ps. Eikös oo aika hauskat nuo pääsiäismunat? Ne ovat katuliituja. Ja sehän tarkoittaa sitä, että kohta päästään taas ruutuhyppelemään, jee! Oikein leppoisaa toista pääsiäispäivää kaikille!

PUPU JA PERHONEN

PUPU JA PERHONEN

PUPU JA PERHONEN

Leave Your Comment