Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ME OLLAAN KOHTA TEEVEESSÄ

me ollaan kohta teeveessä

me ollaan kohta teeveessä

me ollaan kohta teeveessä

Meillä oli tyttären kanssa jännä päivä pari viikkoa sitten. Kotiimme tuli nimittäin kylään toimittaja ja kuvaaja. Meistä tehtiin hauska juttu Puoli seitsemän -ohjelmaan. En vielä tiedä itsekään milloin tuo jakso tulee ulos, jossa olemme, mutta lupaan vinkata kun sen aika on. Se oli tyttären ensimmäinen tv-juttu (jos ei lasketa yhtä pientä koulussa kuvattua haastattelu-uutispätkää ja ei lasketa sitä nyt) ja pienen alkujännityksen jälkeen kaikki meni hienommin kuin mainiosti. Ja itse jutun aihe on muitaihaniamainen ja aikas ihana äidin ja tyttären (ja voisi olla yhtä hyvin kenen tahansa lapsen) yhteinen hetki. Jäämme jopa ehkä aivan jännityksellä odottamaan! Kerron sitten kun aika on!

Leave Your Comment