Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUITA IHANIA LOVES MUMMOLA TRAVELS

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

image1

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

mummola29

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

image2

Mummola Travels

Mummola Travels

Viime viikonloppu oli ihana. Aivan kertakaikkisen mukava, hauska ja siis ihan vaan ihana. Olin nimittäin pikaisella Lappi-reissulla Kittilässä Kaukosen kylällä matkaseuranani kaksi hyvää ystävää, Weekdaycarnivalin Riikka ja Vaneljan Virpi. Reissu oli täydellinen irtaantuminen arjesta ja päälle vähän mannekiineeraamista ja keimailua talvisissa, kauniissa maisemissa. Sininen, pilvetön taivas ja valkeat tunturit ja vähän jo keväinen ihana fiilis. Hanget kantoivat ja aurinkolasit olisivat olleet tarpeen. Olin napannut mukaani neuletyön ja muistivihkon uusia ideoita varten, mutta en ehtinyt koskea kumpaankaan, vaikka koko reissun aikana ei ollut yhtään kiire, vaan oli niin ihanaa vain olla ja nauttia hetkestä, seurasta, luonnosta ja Lapin lumosta. Ja naurettiin kyllä myös paljon! Snapchatissani oli viikonlopun aikana melko paljon sisältöä, yksi (omasta mielestä) hauskimmista pätkistä oli sattumalta aikaansaatu tuotos: Maailman paras meikkitutoriaali, jossa Riikka meikkasi minut. Ei ollenkaan vitsikkäästi tosin, me vain satuttiin vitsikkäälle päälle. Sellainen vitsikäs tuuli hauskassa seurassa on kyllä parasta!

Majoituksenamme meillä toimi ihanan kotoisa ja lempeä Mummola Travels, joka on Paula ja Kimmo Ojanperän (ja heidän hurmaavan poikansa Olavin!) luotsaama mainio majoitus- ja elämyspalvelu. Se toimii niin, että mummolaan mennessä ei tarvitse oikeastaan itse ajatella mitään juurikaan, vaan saa ihan vain nauttia mummolamaisesta meiningistä ja he hoitavat ruuan ja järjestämät haluamasi aktiviteetit puolestasi. Aivan täydellistä!

Meidän lomaamme kuului pääasiassa valokuvaamista ja luonnosta nauttimista, mutta kokonaisuudessaan ehdittiin viikonlopun aikana kyllä tehdä vaikka ja mitä. Kävimme katsomassa poroja ja minä pääsin syöttämäänkin niitä (pohjoisen tyttönä olen nähnyt poroja paljon kyllä ennenkin, mutta syöttänyt en ollut aiemmin), ajelimme sekä Ylläkselle että Pallakselle ihastelemaan maisemia ja vähän nousemaan huippua kohtikin, kipaistiin Kaukosten kylän koululle pääsiäismyyjäisiin, saunottiin ihan mahottoman pehmeissä löylyissä ihanassa suuressa saunassa ja hurautettiin myös komia viiden kilometrin mittainen potkurilenkki täydellisen liukkaalla kylänraitilla ennenkuin ilta kääntyi yöksi ja lentokone toi meidät takaisin etelään. Pikkiriikkisen pääsin myös käsitöiden tekemisen makuun, kun paukuttelin kangaspuilla muutaman kymmenen senttiä poppanaa. Iski kunnon matonkutomisvimma, pakko varmaan alkaa ottamaan selvää missä sellaisen voisi tehdä täällä kotiseuduilla. Ja voi vitsit mitkä makoisat ruuat saimme napoihimme, borssikeittoa, savustettua lohta ja poronkäristystä, aijai! Siinä kuulkaas uni maittoi öisin oikein makiasti.

Matkalla tutustuimme myös Marjoon, joka oli ollut koko viikon Mummolan vieraana. Kaikkinensa uudet ihmiset ja ihana kolmevuotias Olavi (joka potkurin kyydissä istuessa sanoi mulle niin ihanasti, että “sinä oot kyllä tosi mukava!”) ja leppoisa tunnelma ja fiilis jättivät niin lämpöisen mielen, että mielelläni lähtisin lapsineni takaisin vaikka heti. Täys kymppi oli kyllä koko reissu! Suosittelen, sekä Mummola Travelsia että ystävien kanssa reissaamista ja tietysti Lappia! Viikonloppukin riittää. Ensi reissuun siis! <3

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

Mummola Travels

 

 

 

 

4 Comments

Leave Your Comment