Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POIKIEN UUET PAIJAT

pojat

Vielä kangasvarastojen tyhjennysompelushetkestä Tiina tässä terve! Näistä poikien paidoista tuli vähän jännemmät, kuin mitä alunperin ajattelin. Niissä on pieni sporttiviba, mutta toisaalta kunnon kuosisekoittelu on ihanan kreisiä. Meinasin jo jättää ompelun kesken jossain vaiheessa, kun tuntui, ettei niistä tuu kummiskaan kivat, mutta onneksi en jättänyt. Ehkeivät paidat oo ne ihanimmat ikinä, mutta nuo veljekset lähes samanlaisissa paidoissaan… Varsinkin isoveljelle se on iso juttu, että on samanlaiset paidat ja vielä äidin tekemät. <3

pojat

POJAT UUSISSA PAIDOISSAAN

1 Comment

  1. Reply
    naurispelto

    Hupsut paidat :) Ehkä munkin pitäisi vähän tällä mentaliteetilla käydä jämäpalojen kimppuun. Sen verran niitä tuolla ompeluhuoneen laatikoissa pyörii. Mutta uudet kankaat ne aina himottaa enempi rajallisena ompeluaikanani. No, onneksi edes joskus joku vanha pala sattuukin johonkin uudempaan törmäämään paininjalan alla. Seuraavaksi ois ainakin takuusti vanhaa matskua menossa, kun on EK:n joustocollarin kaveriksi housuihin leikattuna äitini varmaan 80-luvulta peräisin olevaa neonkeltaista collegea ;)

Leave Your Comment