Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RUSETIT, BANAANIT & LINNUT

Nelosluokkalaisen pöytäliina

Eräänä päivänä kankaita tutkiessani vastaan tuli tämä söpö pöytäliina. Se on jostain 80- ja 90-lukujen taitteesta, itse olen sen painanut Norssin kässäluokassa. Vieläkin muistuu mieleen se tunne, miten se vähän liian löysä kangasväri meinasi levahtaa liikaa kankaalle sieltä sabluunasta ja se kangasvärien tuoksu siellä luokassa ja viileä lattia varpaiden alla. Olin tosi ylpeä tästä liinasta, siinä oli mielestäni niin nätisti kaikki kuviot sommiteltuina. On ihanaa, että äiti on säästänyt liinan ja sujauttanut sen matkaani muutama vuosi sitten. Samat kuviotpa sitä piirtyvät edelleenkin töihini. Rusetit, banaanit ja linnut.

Tänään testasin liinaa keittiönpöydälle, se oli siihen vähän liian pieni ja vähän hassu suorakulmion mallisena pyöreällä pöydällä, mutta mitäs siitä. Saatiin poikien kanssa hienosti yllätettyä koulusta saapuva sisko lämpimillä helmikakkupaloilla ja mansikkamehulla. Oikein ihanaa naistenpäivän iltaa arvon naiset! <3

Nelosluokkalaisen pöytäliina

Nelosluokkalaisen pöytäliina

Nelosluokkalaisen pöytäliina

2 Comments

Leave Your Comment