Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SÖPÖ JÄÄTELÖPAITA

Jäätelopaita

Jäätelopaita

Tylsähkön päivän iltana mentiin naapuriin kylään ja nappasin lähtiessäni mukaan kangasta, sakset ja kaavalehden. Kotiin tullessa oli tylsyys poissa, kasapäin uusia ideioita, mainio mieli, lapsi syönyt iltapuuron ja valmiiksi leikattu pienen pojan paita. Ompelukone pikkuruiselle olohuoneen pöydälle ja televisio päälle ja ompeluhommiin. Maaliskuinen yö tuntui mukavan keväiselle siinä surruutellessa. Minun ja ompelukoneen yhteistä aikaa on ihan liian vähä, totean. Aamulla poika sai uuden söpön jaatelöpaidan.

Kaava löytyi Ottobre-lehdestä 1/2013, yöpuku ilman lahkeita eli paitana, pääntietä suurennettu. Jäätelökangas Vimma. Raitakangas omista tilkuista.

Jäätelopaita

Jäätelopaita

Leave Your Comment