Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN MAITOHAMPAAT TIPPUVAT

Sain viime viikolla viestin, että kummitytöltäni on lähtenyt ensimmäinen hammas. Pari päivää myöhemmin tämä aikoja sitten tekemäni piirustus tuli vastaan. Tämä on ihanalle Almalle omistettu, mutta myös sinä saat printata sen omalle lapsellesi, jos elelette hammaskeijun aikoja. Ole hyvä vain! <3 (Vain omaan käyttöön siis!)Kun hampaat tippuivat (c) Tiina Arponen Muita ihania 2016

© Tiina Arponen, MUITA IHANIA, 2016. Kaikki oikeidet pidätetään. All rights reserved.

6 Comments

 1. Reply
  Maaria

  Hei, Kiitso kivasta ideasta! ite olen suunhoidon ammattilainen ja voisinkin käyttää tätä töissä :) mutta het tuli mieleen että entäs pojat? saisko myös sellasen missä on pieni poika :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ole hyvä vain! :) Kuva on tarkoitettu yksityiskäyttöön, mutta toki voit vinkata, että tällaisesta blogista tämä kuva löytyy ja voi printata itselleen. Tilauksesta voidaan sopia poikakuvasta, nyt on vain tämä tyttö (tai pitkätukkainen poika). :)

 2. Reply
  SannaK

  Ihana kuva ja hauska idea! Printtasin, vaikka tyttö on vasta 3,5 v. :) Eihän sitä sitten enää mistään löydä kun on sen aika.

 3. Reply
  Saila Jantunen

  Tyttäremme on ekaluokkalainen ja häneltä irtosi juuri eka hammas, kuinka jännää. Tämä ilahduttaa häntä varmasti. Kiitos paljon!! 😍

Leave Your Comment