Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUITAIHANIATYYNY ON VALMIS

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

Taas kävi niin, että mää aivan yllätyin aivan täysin tästä valmiista neuletyöstä. Siitä tuli aivan älyttömän hieno! Voin paljastaa, että en suunnitellut kuvioita etukäteen juurikaan (ihan niinku teen varmaan aina!) , vaan ohje kehittyi tehdessä ja olin vain pari päivää teitä edellä. Väreistä valkoinen jäi matkan varrella kokonaan pois, koska se ei oikein sopinut mihinkään väliin, muuten värit pysyivät juuri niinä koko matkan, mitkä olin tyynyyn suunnitellut. Kuvioilla tai niiden järjestyksellä ei ollut mitään merkitystä tai ajatusta, mutta kun loppu häämötti, tajusin miltä tyyny näyttää… Siitä tuli maisema! Se alkoi taivaasta ja päättyi neuleen loppukerroksilla niittyyn ja vuoriin. Revontulet räiskyvät ja on kukkia ja metsää. Viimeisen kuvion tein ensin hieman toisin ja kuviossa oli mukana keltaisia vinoviivoja, mutta valmista työtä katsoessa ja sattumalta muodostunutta maisemaa tutkaillessa näytti ihan siltä, että ne vinoviivat olisivat olleet metsäpalo. Niin, arvatkaapa naurattiko, että näin neuletyössäni metsäpalon! Ei muuta ku purkuun ja vinoviivat pois! Nyt kuviointi on täydellisen ihana, mää ainaki tykkään tosi tosi paljon.

Tällä hetkellä tässä kirjoittaessani tyyny on tuolilla selkääni vasten ja se on täydellinen! Laitoin sisätyynyksi muhkean untuvatyynyn ja se on just sellanen täydellisen pullea ja villaisten ja silkkilankojen ansiosta iiiiihaaaanaaaan lämmin. En ommellut mitään vetoketjua tai nappisysteemiä, vaan ihan vain humpsautin tyynyn neuletyön sisään ja ompelin molemmat päät kiinni. Jos tyyny joskus tarvitsee pesua, niin sitten ommel puretaan ja toimitetaan pesuhommat ja ommellaan takaisin kiinni. Tämä on tapa jota suosittelen teillekin muitaihaniatyynykanssasisaret.

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

Nyt huilitaan näiden yhteisten neulohommien kans, mutta ehkäpä taas joskus keksin jotain, mitä neulotaan minä ja te lukijat yhdessä. Tämä on ollut todella hauskaa, antoisaa ja mukavaa! Muistakaa kurkkia Instagramista #muitaihaniatalvityyny ja #helmikuunneulehaaste (ja googlen kuvahaustakin löytyi vaikka mitä).

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

Jos ihan hulluna neulotuttaa, niin tuossa sivupalkissa on ohjeita kyllä akuuttiin muitaihaniamaiseen neulehätään. Muitaihaniapipo on muistaakseni ihan ensimmäinen, jota tehtiin paljon. Niitä tupsahti muutama vastaan Tampereella asuessa, pian sen jälkeen, kun olin ohjeen julkaissut ja ai että se tuntui kivalta! Seuraavana syksynä oli superhelpon syyspipon aika ja niitä näkyy vieläkin silloin tällöin ihmisten päässä. Hauskinta oli, kun muutimme tähän taloon asumaan, niin naapuriin tutustuessani hän kertoi myös tehneensä pojalleen tuon pipon. Ja taitaa olla muuten myös niin, jos oikein muistan, että syyspipo sai aikaan sen, että No home without youn Kaisan neulominen alkoi juuri tuosta piposta! Pilvivanttuut tein joskus, kun oikeanvärisiä käsineitä ei oikein ikinä löytynyt lapaslaatikosta. Kun niitä kuvasimme Pilkkuraidan Tiinan kanssa jossain joulumarkkinoilla, oli kamalan kova tuuli ja himmelit vaan meinas lähtä lentoon, mutta mepä vaan kuvailtiin lapasia. Lasten villasukat ovat ihanat, vähän niinku perussukat lapsille, mutteivät kuitenkaan. Ja kun valitsee neuloen-avainsanan, niin sieltä paljastuu myös paljon paljon muuta mitä olen vuosien saatossa neulonut. Iloisat pipot ovat muuten vähän vähemmälle huomiolle jääneet aivan mahtavat pipot, en muistanut  niitä melkein enää itsekään, joten lisään ohjeen tuohon sivupalkkiin nyt. Noita vanhoja postauksia selaillessa totesin myös, että Ehkä hän on Elsa -villatakki on ihan tajuttoman ihana mun mielestä, edelleen. Ja tietysti kaiken alku ja juuri, Pilvenreunalla numero yksi. <3 Oikein ihania neulomishetkiä!

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

12 Comments

 1. Reply
  Tytti

  Ihana on sinun tyyny ja niin on minullakin,vaikka itte kehunkin.
  Siinä on todela maisema sen huomasin kun sain tyynyni valmiiksi.Sylintäydeltä kiitoksia näistä sukka ja tyyny neulomisista sinulle .On ollut todella mukava neuloa näitä ja toivonkin että teet jatkoa ,vaikka syksyn tullen.Nyt lähden ihastelemaan tyynyäni.
  Kiittäen Tytti

 2. Reply
  saaraa

  Sukista tuli ihanat ja lahjansaaja oli niin onnellinen! Tyynyä alan vasta tekemään. Tuo iloisat pipot-linkki aukeaa veljesi villasukkiin. Ihanat nekin. Kiitos kovasti upeista ohjeista!! ♥

 3. Reply
  Marita

  Voi että tuli ihana! Niin söpö pastellisävyinen <3 Pilviraitin blogissa oli harmaansävyisenä, aivan ihana sekin! Kyllä mun pitää viikonlopun aikana saada oma tyyny kurpattua kasaan! Vaikka uhkaavasti tuo flunssa yrittää voimia verottaa…

 4. Reply
  Milla

  Tyyny on söpö, mutta huomion kiinnitti myös taustalla oleva (Frandsenin?) lamppu. Mistä lamppu löytyi ja osaatko yhtään sanoa sen arvoa? Olen etsinyt tietoja juuri tuosta lampusta! (voit laittaa vastauksen vaikka s-postiin).

Leave Your Comment