Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUITAIHANIATYYNY – PÄIVÄ 9

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

No niin, se on tilanne nyt se, että viimeiset rivit tyynyä on puikoilla. Neulottuasi ne, päättele silmukat sopivan löyhästi. Asettele tyyny kosteiden harsojen väliin nuppineuloin esimerkiksi maton päälle yön ajaksi. Nuppineuloilla siksi, että saat sen mittanauhan avulla aseteltua oikeisiin mittoihin. Oma tyynyni on noin kokoa 45 cm x 45 cm. Sitten tyynyn annetaan kuivua vaikka yön ajan siinä aivan rauhassa ja tittidii, aamulla on ihanan sileä ja oikean kokoinen tyyny odottamassa täytettä.

Ainiin ja joo, tietty ennen harso-sileämis-kostutus-nuppineula-vaihetta kannattaa vähän päätellä langanpätkiä tyynyn sisäpuolella. Löysät silmukat sopivan kireiksi, mutta muutenhan ei oikeasti kukaan oo kattomassa miten hienosti tai kreisisti ne langanpäät sinne päättelet.

Mukavia viimeisiä neulomisrivejä ja viimeistelyä!

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

5 Comments

 1. Reply
  naurispelto

  Kivalta näyttää! Tarvii varmaan tyynykin tehdä, kunhan parantelen sormenpäätäni sen verran, että saan toisen villasukkani tehtyä :)

 2. Reply
  Eeva / Oh, wie nordisch!

  No niin, tyyny on neuloilla, ja huomasin virheen :-) Tulostin tämän kaavan, mutta tässähän puuttuu ne keltaiset pallukat alkuvaiheessa. Löysin ne kyllä alkuvaiheen kaavasta, eli minulla ei ole hätää :-) Kiitos tästä ihanasta ohjeesta, neulon sen juuri huopuvasta langasta, saa nähdä minkälainen siintä tulee!

 3. Reply
  Kaksplus

  […] Muita ihania -blogin helmikuun neulehaasteeseen, Muita ihania -tyynyyn (neuleohje kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ). Ihan älyttömän oivaltavia kuvioita, järjettömän koukuttavaa neulottavaa ja ah niin […]

Leave Your Comment