Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUITAIHANIATYYNY – PÄIVÄ 6

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

Annoin teille eilisen aikaa kiriä kiinni, jos olitte jääneet neulomisessa jälkeen, mutta nyt viikonlopun kuviot. Olkaa hyvät! Hei tekeekö kukaan tätä tyynyä kaulahuiviversiona. Olis kiva kuulla miten menee?

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

11 Comments

 1. Reply
  Riksu

  Mää teen huivina.. :) ei taijja näkyä mun instakuvat kaikille.. Ekan pilven reunalla kuvion tein vähä pienempänä.. Muute oo teheny sun antamilla mallikerroila.. Silimukoita on 48 eli lanka ja puikot on paksut.. :)

 2. Reply
  Lyde

  Tosi nätti tämä uusi kuvio! Minä ajauduin kriisiin oman työni kanssa kun värit ei sopineetkaan yhteen, ei yhtään. Työ pysähtyi kun pohdin että puranko sitä vai jatkanko vai aloitanko ihan alusta uuden. Voi olla että haen uusia lankoja ja aloitan rinnalle toisen ja jatkan tuota sitten joskus jos se lakkaa särkemästä silmiäni väreillään :-)

 3. Reply
  milla

  Saako sinulle tehdä postaus ehdotuksia? Olisi ihana jos tekisit ohjeen virkatuista tennareista aikuisen jalkaan :> sinun ohjeet kun ovat niin selkeät!!

Leave Your Comment