Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HALAAVA HERKKUKORTTI HELLULLE

Ystävänpäivähahmot

Innostuin askartelemaan muutaman hauskan ystävänpäiväkortin, kun näin kaupassa noita uutuussuklaita ja mietin samalla miten voisinkaan yllättää joitain spesiaalihenkilöitä, niin tässäpä yhdistyi ne kaksi asiaa ja tsadaa! Suklaissa on salainen viesti saajille, että mentäiskö yhdessä Kööpenhaminaan tai Lontooseen, toivottavasti hoksaavat. Jätin muuten vähän tyhmästi New Yorkin ja Rio de Janeiron kauppaan, en vissiin Eurooppaa kauemmas halua, hehe.

Ystävänpäivähahmot

Ystävänpäivähahmot

Eikös muuten oo ihana kortti tuo tuollainen halaava hahmo ja sillä vähän herkkua sylissä ja kaunis ajatus ystävälle? No on! Tein ton helluajatuksen siltä varalta, että joskus vois jollekin sen antaa. Eli Kismetti oottaa kaapissa saajaansa. No eikä odota, ite söin pois.

Ystävänpäivähahmot

PS. Ohje vastaaviin halaaviin hahmoihin löytyy täältä.

10 Comments

  1. Reply
    naurispelto

    Ois kyl kiva yllätys tämmönen! Toi Lontoo-suklaa on muuten namia. Kahvi-mutakakkuversio ei ollut niin mun mieleen ja tuo Köpis oottelee kaapissa :)

Leave Your Comment