Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUITAIHANIATYYNY – PÄIVÄ 4

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

No niin, neljäs päivä jo. En malta olla laittamatta joka päivä ohjetta, vaikka en oo villasukkahaasteen kaltaisessa kellontarkassa aikataulussa tällä kertaa. Onko teitä monta siellä ketkä ovat tyynystä innostuneet? Ootteko pysyneet matkassa?

Pieni huomio tuosta alla olevasta mallikuvasta. Se ei siis ole mallikerta, vaan se sisältää 8 ja 12 silmukan mittaisia kuvioita, joita pitäisi siinä neuloessa yrittää seurata, mikäli haluaa ohjeen mukaisen tyynyn tehdä. Eli tämän päivän kuvio on 12 silmukan levynen ja kuvassa sen jälkeen olevat ruudut vain vähän hahmottavat mille kuvio näyttää kokonaisuudessa ja leveämpänä. Kannattaa tähdätä kuviot samalla tavalla miten ne ovat tuossa mallikuvassa, sillä sillä on vaikutusta lopputulokseen, ainakin pikkusen.

Neulomisintoa ihanat!

Yhdessä neulottava muitaihaniatyyny

16 Comments

 1. Reply
  Pilviraitti

  Mä oon mukana! Hieman jäljessä tosin, mutta sain eilen illalla kirittyä kiinni, joten enköhän ehdi tänään tehdä tämän kuvion. Mun mielestä tyyny oli ihan mahtava idea, kun tykkään neuloa ja virkata myös kotiin. :)

 2. Reply
  Martta

  Mukana myös minä, tyynyä tekemässä! Vähä tuun koko ajan jäljessä koska vauvaakin pitää hoitaa mutta mukana kuitenkin. :)

 3. Reply
  Hilmukka

  Mukana täälläkin, tosin hieman nyt jäljessä kun mahatauti kaatoi muutamaksi päiväksi. Mutta ehkä viikonloppuna on aikaa ja voimia neuloa, tää on kiva ohje :)

 4. Reply
  Marita

  Mä oon hengessä mukana :) Joka päivä pitää kattoa, miten ohje jatkuu, vaikka en vielä ole ehtinyt mukaan. Akuutti lapaspula sotki suunnitelmat. Nyt on aaltolapaset peukaloa vaille valmiit! Ihana malli löytyi sun blogista :)
  Mulla jäi Novitan ohjeella tehty Saana ja Olli neuletyyny vähän vaiheeseen joku aika sitten. Sen päätin, että viimeistelen sen samaan aikaan teidän muiden kanssa! Saa senkin valmiiksi…
  Muitaihania talvivillasukat lähti tänään tyttären jalassa yo-kirjoituksiin ;)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiva, että lapasohjekin löytyi. Ja ihan mahtavaa, että talvisukat ovat olleet lämmittämässä yo-kirjotuksia :))

Leave Your Comment