Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELMIKUUN NEULEHAASTE

Täällä vielä toivutaan villasukkahaasteesta, kun jo kummiski on pakko lykätä teille uutta perään. Tämä pysyköön toistaiseksi vielä salaisuutena mitä neulotaan, mutta nyt kerron teille jo mitä lankoja itse työssäni käytän. Kaikki langat ovat sieltä “tyhjästä” lankalaatikostani, jonne en muka koskaan hanki mitään ja joka ammottaan tyhjyyttään… Haha, siellä on lankanyssäköitä kyllä melkoinen määrä ja jos laatikon avaa, sitä ei helposti kiinni saa ellei täysillä survo ja tunge niitä sinne ja äkkiä kiinni. Sieltä löytyivät kaikki nämäkin langat. Ne ovat keskenään vähän eripaksuisia, mutta koska mää en oo niin justiinsa, niin nämä sopivat oikein hyvin tähän työhön. Joitain ohuempia voi käyttää myös kaksinkerroin. Mikäli tähän mysteerityöhön osallistuminen kiinnostaa, niin kannattaakin kurkkia kaunista väriyhdistelmää jo valmiiksi. Tällä kertaa neulotaan vitosen puikoilla. Niitä ei kannata hankkia vielä, kerron myöhemmin tarkemmat speksit. Tervetuloa mukaan, lähiaikoina aloitetaan!

lankakuva

Langat: SMC:n Silk Wool, Rowanin Lima, Novitan Wool Alpaca, Lamanan Puno, Hjertegranin Lima sekä lisäksi kuvan keltainen on Pirkanmaan kotityön paksua Pirkkalankaa ja meleerattu mintunvihreä jotain, jonka merkkiä en millään muista enkä löytänyt yhtään vyötettä. Jos hankit seitsemän kerää eri värisiä lankoja, riittävät ne varmasti. Ohjekin on muokattavissa juuri sinun käsialallesi sopivaksi.

48 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   En uskalla luvata, itse oon käyttänyt aikalailla koko kerät tuohon työhön, mutta toki keriä on eri kokoisia.

 1. Reply
  Sanni

  Voisikohan taas koota tänne bloginkin puolelle kuvia myös muiden neulomista talvisukista? Meitä instagramittomia on varmasti muitakin ja olisi kiva päästä katsomaan myös muiden tuotoksia :)

 2. Reply
  heiskav

  Hei oliskohan mahdollista koota omaan postauksen talvisukkien ohje kokonaisuudessaan?:) Olis hauska saada ohje kokonaisena talteen, sillä just nyt en ehdi alottaa uutta työtä (edellinen iso puseroprojekti kesken).

  Nää sukat tekis mieli kuitenki joku päivä tehdä, vaikka eihän mun sukkia pitäny tykätä tehdä enää koskaan… :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Katsotaan milloin ehtisin koota ne omaan postaukseensa, mutta nuo yksittäiset päiväpostaukset eivät ole katoamassa minnekään. Ja kun valitsee suoraan tägin “muitaihaniatalvisukat”, niin ohjeet tulevat peräjälkeen.

 3. Reply
  Anne-Mari

  Ihanaa! Mulla on vielä hiukan kesken sukkahaasteen toinen sukka, pakko kiirehtiä se nyt nopeasti valmiiksi että ehdin tähän mukaan. Ostin just sopivasti uusia lankojakin, jotain tällaista projektia ajatellen. :)

 4. Reply
  Villis

  Novoiherranpieksut, tottahan se on alettava tuohonkin mukavuuteen! Entiset kotiläksyt on vielä vähän kesken, niinkuin moni muukin juttu, mutta kyllä ne kaikki valmistuu, kunhan tämä mummi vähän torhentuu:)))
  Eikun mallia kehiin, mukana ollaan!!!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Onneksi näissä kotiläksyissä ei oo äkäistä opettajaa, vaan vain kannustava Tiina täällä, että teehän kun ehit ja huvittaa :)

 5. Reply
  Paula

  Hahaa, näin unta ettã haasteen edetessä tämä paljastui hevosen satulan alle laitettavaksi vällyksi ja ihmettelin, että mitähän mää tällä teen. Em ehtinyt talvisukkiin mukaan mutta tähän taidan lähteä.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Heheh! Voin luvata, että ei tuu mitään sellaista tässä haasteessa, en uskalla edes koskea hevosta! :D Ja onneksi ne talvisukat voi tehdä ihan milloin haluaa, jos oikein innostuu!

 6. Reply
  Sini

  Pärjääkö vähemmällä määrällä erivärisiä lankoja? Juuri kävin investoimassa kolmeen kivaan kerään, mutta pitää varmaan käydä hakemassa lisää ;) Milloin tää starttaa? Malttamattomana odotellaan jo!! :))

  1. Reply
   Tiina Post author

   Luultavastikin nyt viikonlopun aikana päästään käyntiin. Kyllä varmaan pärjää ehkä myös niin, että on enemmän värejä mutta vajaita keriä..

 7. Reply
  Pieni Lintu

  Apuuva miten suloisia lankoja ja värejä! Mun sukat on miiiiiltei valmiit. Kunpa ehtisi tällä kertaa tähän mukaan reaaliajassa, sukkajutun bongasin vasta kun muut oli jo melkein valmiita. :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos! Ehkäpä nyt viikonlopun aikana lähtee käyntiin… :) Nyt on ainakin vähän varoitettu etukäteen :)

 8. Reply
  Mira

  “Muutamat” parit muitaihaniatalvisukkia kesken (hups :D), mutta enköhän tähänkin osallistu. Ei tainnut olla takarajaa, mihin mennessä pitää olla tehtynä? :)

Leave Your Comment