Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAULUSEINÄN PIENI MUUTOS, TAAS

tammikuinen_olkkari4

tammikuinen_olkkari5

Lumien sulaessa tuli kotona myös sellainen olo, että olohuone tarvitsee jonkun kivan kevättäkohtimennään-freesauksen. Järjestystä en oikein osaa sieltä alkaa nyt vaihtamaan, se vaatisi ainakin pari huonekaluvaihdosta, mutta tauluseinää muuttamalla ilme muuttuu aina! Siispä sai Kookos on ihan kiva -maalaus tulla olkkariin ja kirjan välistä pudonnut huikea kuva isommista lapsista muutaman vuoden takaa pääsi kehyksiin pitkästä aikaa. Kollaasin reunalle laitoin myös rakkaan ystävän tekemän kukan Kakkua ja viinaa -bileistä. Testaan myös omaa Aarrekartta-printtiä mukana, se on ehkä eniten se, jonka haluaisin tuolta vaihtoon, vaikka itse printistä tykkäänkin. Otettiin lasten kanssa uusintaotos hyppykuvasta ja sekös oli hauskaa, oi kyllä!

Lisäsin kuvat olohuoneen edellisestä ilmeestä ja tästä uudesta Styleroomiin omaan albumiinsa, kantsii käydä kattomassa. Pieni muutos, en tiiä kumpi on kivempi, mutta ei se haittaakaan, muutos on se juttu. Siellä on Ennen ja jälkeen –kuvakilpailukin just tällaisista kodin muutoksista. Näytti muuten hauskoilta mun kuvaparin kuvat albumin kannessa.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa ja helmikuuta hei!

tammikuinen_olkkari1

tammikuinen_olkkari6

tammikuinen_olkkari3

tammikuinen_olkkari7

4 Comments

 1. Reply
  naurispelto

  Hehe, hauska sattuma! Minäkin tein eilen uuden olohuoneen seinän taulukollaasin. Ja sinne se tuli myös toinen aarrekartta (juuri tuo sama kuin sinulla) :) Erään toisen Tiinan Norppa-grafiikan viereen.

  Hitsit, kun tykkäisin teippailla vähän väliaikaisempia juttuja noilla teipeillä seiniin, mutta eipä ne hirressä tunnu pysyvän.

   1. Reply
    naurispelto

    Pistelin nyt yhden lippuseni kakspuoleisella teipillä, mitä löytyi skräppäysvarannoista ja sitten vaan koristeeksi päälle washit, niin vielä roikkuu ainakin seinässä :)

Leave Your Comment