Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 11 – WOOLEN SOCKS, DAY 11

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Toivottavasti sukan neulominen on ollut ihan kivaa ja tykkäätte lopputuloksesta. Tänään enää kärkikavennukset. Itse tein ne niin, että neuloin ensimmäisen puikon lopussa kaksi yhteen ylivetokvennuksella. Toisen puikon alussa neuloin kaksi oikein yhteen. Kolmannen puikon lopussa ylivetokavennus ja neljännen puikon alussa kaksi oikein yhteen. Kun silmukoita oli jäljellä puikoilla yhteensä kahdeksan, katkaisin langan ja vedin jäljellä olevien silmukoiden läpi. Toki voit tehdä kärjen mieluisimmalla tavallasi, vaihtoehtoja on.

Tässäkin vaiheessa voit muuten vielä muokata sukan kokoan, eli jos jalkasi on isompi kuin 38 ja olet edennyt ohjeen mukaan, neulo ennen kavennuksia muutama kerros.

Huomiseen, silloin on lempivaiheeni, viimeistely ja ihastelu!

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

I hope you’ve enjoyed knitting the sock and that the outcome is to your liking. So all we have to do today is shape the toe. Here’s how I did it: at the end of the first double pointed needle I knitted two together by passing slip stitch over. At the end of the second double pointed needle I knitted two together knitwise. Then passed slip stitch over at the end of the third needle and knitted two together knitwise at the beginning of the fourth needle. When there were eight loops left altogether, I cut the yarn and passed it through the remaining loops. Of course you can shape the toe how you like, there are many choices.

By the way, you can still adjust the size of the sock at this point: if your foot is larger than size 38 and you’ve been knitting by the instructions, add a few rows before the toe. See you tomorrow for my favourite stage: finishing and admiring!

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

2 Comments

  1. Reply
    Noora

    En ole varma kuin on tarkoitettu, mutta oikein yhteen puikon lopussa ja ylivetokavennus johtaa reiättömämpään kavennukseen. Tein kerran kuten ohjeessa ja uudellen toisin päin kun en tykännyt reiistä. Miltä se sinun sukka näyttää siitä sauman kohtaa?

Leave Your Comment