Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 10 – WOOLEN SOCKS, DAY 10

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Arvatkaapas mitä, on vuorossa viimeiset kirjoneulekuviot ennen kärkikavennuksia. Itse tein kuvion mintunvihreällä langalla valkoiselle pohjalle. Tykkään siitä, että tämä kohta sukassa on vaalea, mutta eihän se kuvio tuosta kyllä ihan hirveän selkeästi näy. Joten mikäli haluat tämän kuvion näkyvämmäksi, käytä suurempaa kontrastia lankojen välillä. Mallikuvasta näkyy ainakin aivan hyvin kuinka kuvio neulotaan. Kuvion jälkeen mukaan tulee myös lila lanka. Tässäkin vaiheessa voit neuloa ennen kirjoneulekuviota vain yhden rivin sileää eli kuviottoman kerroksen, mikäli sukasta pitää tulla pienempi kuin koko 38. Huomenna sitten sukan kärki ja aletaan olla melkeinpä valmiita.

Guess what, it’s time for the last patterns of two-coloured knitting before shaping the toe. I knitted the pattern with mint green on white background. I like to keep the colours light in this part of the sock, the only problem is that you can’t see the pattern too well. If you want to make it stand out more, use more contrast between the yarns. However, you should see the pattern clearly enough from the chart. You can knit only one plain row before the two-coloured knitting pattern in this part as well, if you want to make the sock smaller than size 38. We’ll continue tomorrow with the toe, you’re almost there.

noniinhuhjospatämäolishyvä

 

 

12 Comments

 1. Reply
  Roosa

  Hei Tiina, tsekkaappa tuo liila osuus –> taitaa olla yksi ruutu väärin liilana kun pitäisi olla harmaalla (kaaviossa siis!) !

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ooh, kiitos! :D Taitaa pikkusen väsymys painaa, kun siis katselin sitä ruutua kokoajan, kun korjasin sitä kuvaa muuten :D Kiitos! Nyt on oikein.

 2. Reply
  Täti Punainen

  Voi että tätä on mukavaa ollut seurata. Aloitin itse sukat vasta toissapäivänä. Olen neulonut muutenkin tässä viime aikoina liikaa,että jatkaminen siirtyy tuonnemmaksi kipeytyneen käden takia. Paljonko sulla meni lankaa kaikenkaikkiaan näihin sukkiin?

   1. Reply
    Tiina Post author

    Voi kääk, no niinpä onkin! Ihan ei menny eilen putkeen ohjeen piirtäminen! Lisään uuden kuvan asap! Anteeksi! <3 Mutta iso kiitos teille naiset!

    1. Reply
     Tiina Post author

     Nyt on korjattu! Kiitos vielä teille. Mää en ois varmaan tajunnut ollenkaan. Samalla kun piirtelin kaaviota eilen illalla, niin pähkäilin muita juttuja, ei olis kantsinu. :)

 3. Reply
  Piia

  Eipä hätiä mitiä, näitä sattuu :D Ja niin on ihanat sukat, että pari riviä sinne tai tänne ei varmasti huononna lopputulosta ♡ Toki kyllä tässä taas taistelen noiden kolmen yhtäaikasen langan kaa, etten tiiä mitä tästä tulee :’D

 4. Reply
  Tanja

  Ihanat sukat :) Oonko mä missannut jotain, kun en löydä kärjen ohjetta mistään? Nou hätä silti, pääsin tän 10 – päivän lopuun juuri :)

  1. Reply
   Tanja

   Hups! Löytyi :) Vika taisi olla ihan mun puhelimessa… jostain syystä näytti koko ajan tätä viimeisenä postauksena, vaikka menin ees-taas… Nyt vaan kärjentekoon :)

Leave Your Comment