Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 9 – WOOLEN SOCKS, DAY 9

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Nyt vuorossa on pystypalkkeja kahdella eri värillä. Ensin tehdään kaksi riviä beigellä sileää neuletta (nehän taidettiin neuloa siihen jo eilen), jonka jälkeen tulee liila palkki ja kolmen kerroksen päästä mintunvihreä. Kuvasta näet mallikuvion tarkemmin. Sukasta tulee tätä ohjetta noudattamalla sellainen reilu 38 kokoinen, mutta jos jalkasi on pienempi, voi tässä vaiheessa jättää jo kerroksia pois, eli neulo vain yksi kerros ennen kirjoneulekuviota ja sama juttu kuvion jälkeen.

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Now we’re going to make rectangles with two different colours. First, knit two plain rows with beige, then a purple rectangle, and after three rows, continue with mint green. You can see the motif better in the picture. If you follow these instructions, the sock will be about size 38, but if your foot is smaller, you can leave out some rows already, just knit one row before the two-coloured knitting and then one after.

kärkiosan kuviointi, talvisukat

2 Comments

  1. Reply
    Maria

    Kun noissa sukkien kokotaulukoissa on aika isojakin vaihteluita niin olisiko mahdollista saada sukan pohjan pituus ihan sentteinä niin tietäisi onko omaan jalkaan sopiva sellaisenaan :)

Leave Your Comment