Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 7 – WOOLEN SOCKS, DAY 7

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Tänään neulotaan helppo pikkupallorivi. Kuvio on helppo, valkoisia palloja beigellä pohjalla. Ennen kuviota tutusti kaksi sileää riviä ja sama kuvion jälkeen. Katkaise langat ja ota lila lanka ja neulotaan samantien nilkan joustinneulekerrokset. Neulo ensin rivi sileää, jonka jälkeen kuusi kerrosta joustinneuletta samalla tavalla kuin sukan alussa, eli oikea silmukka neulotaan silmukan takareunasta ja nurja silmukka normaalisti. Ja tattadaa, päivän neulomishommat suoritettu, jes!

villasukkaohje1_pilkut

Today we are going to knit an easy row of little rounds. The pattern is easy, white rounds on a beige background. As usual, knit two plain rows before and after the pattern. Cut the yarns, take a purple yarn, and knit the rib rows for the ankle while you’re at it. Begin with one plain row and continue with six rows the same way you started the sock: right loop through the back and the purl regularly. And tadaa, all done for today, yes!

päivä 7, talvisukkien kuviot

Ja bonuksena, Villasukkasoittolista, muitaihaniamaista lällyä hönkäilymusiikkia olkaat hyvät!

6 Comments

  1. Reply
    Liisa

    Kiitos tästä mainiosta, mielenkiintosesta, jännittävästä, hauskasta ja ennen kaikkea ihanasta sukkaprojektista! :) Minnoon siis kans mukana! Sain viikonloppuna kurottua kärkijoukot kiinni ja nyt ootan aina tärinässä seuraavan päivän silmukkakuvioita. Sukista erityisen arvokkaat tekee se, että teen ne mummuni perintöjämälangoista.

  2. Reply
    Hanna Ärrä

    Toista sukkaa tikuttaessani maltoin jopa rauhoittua listasi pariin. Ihanaa! Miten maailmassa onkin paljon hyvää musiikkia. Minun piti neuloa vain hetki, mutta hetkestä tulikin suunniteltua pidempi kun en malttanut laskea kuulokkeita korviltani ja samalla tietenkään puilkoja kädestäni… Kiitos!

Leave Your Comment