Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 5 – WOOLEN SOCKS, DAY 5

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Ja tsidim, tuttu ja turvallinen pilvenreunalla tänäänkin. Mintunvihreällä. Sekä kuvion jälkeen kaksi riviä niinku aina.

And who would have thought, the good old gingerbread bumps again today. With mint green. Two plain rows after the pattern, as always.

Viidennen päivän kuviot

 

36 Comments

 1. Reply
  Arjuska

  Hei Tiina,
  kiitos sulla on ihana blogi! Oletko jonakin talvisukkapäivänä kertonut, kuinka monta väriä tähänihanaan pitää varata. Aloitan vasta tänään ja ajattelin hyödyntää ison jämälankavarastoni.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! En ole maininnut värien määrästä, sillä jokainen saa käyttää juuri niin montaa väriä kuin haluaa. Itselläi on kuusi, mutta se ei ole mitenkään kiveen kirjoitettu sääntö.

 2. Reply
  Lyriikka

  Tämä ihana villasukkaprojekti! Vaan tarvitsen apua… 1. Ja 4. puikon välissä mulla menee kuvio jotenkin sekaisin, esim pallossa. Mitä teen väärin? Silmukkanäärä tuntuu myös tiukalta 38 koon jalkaan…?

 3. Reply
  Lyriikka

  Tämä ihana villasukkaprojekti! Vaan tarvitsen apua… 1. Ja 4. puikon välissä mulla menee kuvio jotenkin sekaisin, esim pallossa. Mitä teen väärin? Silmukkanäärä tuntuu myös tiukalta 38 koon jalkaan…?

  1. Reply
   Maria

   Et luultavasti tee mitään väärin vaan kerroksen vaihtumiskohta vaan osuu siihen pallon keskelle niin, että toinen puolisko näyttää olevan kerroksen verran ylempänä. Tietysti vähän häiritsee, mutta tällasessa työssä, jossa on paljon kuvioita ei vaan oo mahollista kohdistella niin että kaikissa osuisi tuo vaihtumiskohta sellaseen paikkaan missä se ei näy :)

  2. Reply
   Tiina Post author

   Toivottavasti ei ole liian tiukka jalkaasi. Riippuu aina niin käsialastakin, mulle sukat ovat aivan sopivat ja oon peruspohkeinen kolmikasi.

 4. Reply
  eva karjagin

  Sunnuntai aamua toivottaen.Ihanaa että saa jatkaa sun sukan tekemistä.Tällaset jämälanka projektit on niin tarpeen. Ja alku näyttää vaikuttavalta

 5. Reply
  Annuli

  Kiitos tästä ihanasta talviprojektista! Tätä juuri tarvittiin lapsiperheen flunssakauden pelastukseksi :) Lankojen lopuilla tätä teen ja menekin puolesta mietin katkaistaanko lanka vai jatkuuko samalla värillä huomenna?

 6. Reply
  Sartsa

  Täälläkin sukat tulossa. Kiitos ohjeesta! Päättelin eilen jo syntyneet langanpätkät, niin on lopussa vähemmän pääteltävää. Minuakin kiinnostaisi, jatkuuko huomenna samalla värillä – siihenhän tuo kuvio vähän viittaisi. Tulisi pari langanpätkät vähemmän pääteltää, kun tietäisi 😊

 7. Reply
  J E N

  Minua kiinnostaisi, että kuinka monta päivää vielä tehdään vartta/kuinka pitkä varresta kokonaisuudessaan tulee. Tämä villasukkien alku mahtuu puoleen väliin pohjettani (ja olen lyhytsäärinen) ja harmittelen jääkö sukka makkaralle/ei mahdu suorana jalkaan jos neulon koko kuvion…

 8. Reply
  paukku

  Heips! kiitos ihanasta projektista…oisin sitä kysynyt kuinkahan pitkä varsi on tulossa? mietin et kenen jalkaa sovellan nämä:)

 9. Reply
  Arjuska

  Minä en malta odottaa huomista. Teen jämälankasukan kertaamalla tähänastisten päivien kuviot värien paikan vaihdolla. Saan puolisääripolvisukan. Ja kun Tiinan talven muitaihana valmistuu, ostan uudet langat :)

 10. Reply
  Virpi

  Minäkin liityin sakkiin eilen, toinen varsi vielä vähän perässä. En oo koskaan osallistunut mihinkään vastaavaan. Hauskaahan tämä on, kivat sukat tulossa…

 11. Reply
  Terhi

  Mukavaa, että kuvio on 8 jaollinen. Sitä soveltaen aloitin 64 silmukalla, tein tänään ylimäärisen raidan mustalla, jolloin kavensin 56 silmukkaan. Lankana tosin ohuempi Nalle. Ihana sukka näyttää tulevan näinkin. Kiitos ohjeesta :)

 12. Reply
  -V-

  Rohkenin minäkin aloittaa elämäni ensimmäisen kirjoneuletyön ja näyttöisin osaavani, jippii. Tälläinen mysteerityö on sopiva aloitus, koska jos tekisi jonkun kauan ihailemansa työn ja epäonnistuisi, pettymys voisi olla tyly. Nyt kun koko homma on vähän mysteeri, niin epäonnistumisen paineet ovat pienemmät 😊

Leave Your Comment