Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVISUKKAOHJE, PÄIVÄ 4 – WOOLEN SOCKS, DAY 4

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

Tänään tarvitset beigeä (siis beigeä! kaikkien aikojen inhokkiväriäni, siis beigeä!) (eiku ehkä se on hiekka tai persikanruskeahko) ja mustaa. Ensin kaksi riviä ihan vaan sileää ja sen jälkeen kuvio ja kuvioiden jälkeen taas kaksi ihan vaan sileää. Älä katkaise lankaa, huomenna jatkuu.

Today, you’re going to need some beige (yes, beige! my all time least favourite colour, beige!) (or maybe it’s closer to desert sand or peach brownish) and black yarn. First, knit two plain rows, then the pattern, and again two plain rows after the pattern. Don’t cut the yarn, come again tomorrow!

Muita Ihania -blogin ikiomat talvisukat, jotka valmistuvat pikkuhiljaa päivä kerrallaan.

 

18 Comments

 1. Reply
  Neuloja

  Vielä nuista väreistä. Siinä lankakerä kuvassa oli yksi tumma ja se näytti ruskealta. Lisäksi piti olla musta. Vaaliampia oli vihreä violetti beige ja valkoinen. Mistä tuo ekan kuvion tummanvihreä “ilmestyi”?

  1. Reply
   Tiina Post author

   Se ruskealta näyttävä on vihreää lankaa. Ja mustaa on tämänpävän kuviossa. Mutta sukassa saa siis käyttää juuri niin montaa väriä kuin vaan haluaa ja missä järjestyksessä tahtoo :)

 2. Reply
  Nina

  Nämä yhdessä tehtävät sukat ovat tosi ihania tehdä. Mukana siis ollaan ja ohjeita odotellaan. Kiitos kun jaat ohjeen myös meille.

 3. Reply
  Marita

  Mä oon kans niin koukussa tähän sukkakalenteriin :D aivan innoissani aamulla ekana katon, miten sukka taas jatkuu! Ja kivasti kyllä saa jämäkeriä hukutettua tämmöseen projektiin :) Teen molempia sukkia yhtäaikaa, niin näkee jämäkerien riittävyydenkin heti.

Leave Your Comment