Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MEIJÄN KEITTIÖSÄ TÄNNÄÄN OLI TÄMMÖSTÄ

Muita ihania keittiö, tammikuu 2016

Muita ihania keittiö, tammikuu 2016

Muita ihania keittiö, tammikuu 2016
Tänään, kun seisoskelin keittiön pöydän ääressä ja kiipeilin tuoleille kuvaamaan villasukkakuvia, niin alkoi tehdä taas mieli uutta keittiönpöytää. Ei siksi, että nykyisessä olisi mitään vikaa, tykkään siitä edelleen paljon, mutta kevät tulee ja vaihtelu on ihanaa. Ja silloin pitäis keikkua siinä yläpuolella jossain eri kohdassa ja pöysän pinta saattaisi olla myös erilainen, mikä sekin olis kivaa vaihtelua. Keittiömme on melko pieni, silti sinne tuo pyöreä pöytäkin kyllä mahtuu, mutta olisi kivaa vaihtelua, jos olisi suorakaiteen mallinen pöytä välillä. Pyöreän veisi varastoon ja vaihtaisi sitten taas takaisin, kun tulisi sellainen olo. Olen vähän sivusilmällä vilkuillut pöytiä jo vuoden verran, mutta sellaista ei ole tullut vastaan. Pöydän kun pitäisi olla pienehkö, neljälle hengelle sopiva. Ehkäpä sen voisi tehdä itsekin. Saas nähdä, ehkä se mieluisa nyt tulee vastaan, kun kerroin ilmoille tämän pienen ajatuksen.

Muutenkin keittiä tuntuu nyt olevan sellaisessa talvimoodissa, vähän kalsea ja tyhjä ja joulun kimalteiden jälkitunnelmissa. Tuli melkein olo, että sinne voisi ripustaa verhot tai laittaa sellaisen lapsuuden aikaisen ikkunalaudan tuonne yläosaan ikkunaa, jossa olisi paljon viherkasveja erilaisissa ruukuissa. Tai vähintään amppeliin roikkumaan rönsyliljan. Tai sitten se vähän valju tunnelma johtuu siitä, että pöydällä ei ole yhtään Aku Ankkaa eikä piirustuskasaa eikä puurotahroja. On vain äidin omat askartelut ja se tilanne, että saa valita ihan ite mille tuolille istuu. Sekin on välillä ihan kivaa. Nyt siis musiikki täysillä soimaan ja lauantai-illan viettoon! Kivaa iltaa ja neulomisintoa #muitaihaniatalvisukat -tyypeille! Ootte supereita!

Muita ihania keittiö, tammikuu 2016

Muita ihania keittiö, tammikuu 2016

Muita ihania keittiö, tammikuu 2016

4 Comments

 1. Reply
  Ansku

  Huonekaluostokset on hankalia. Niistä on paljon kivempi vaan haaveilla. Ei tuu sitten harmiteltua hutejakaan. Mutta valju ei sun keittiös ole ollenkaan! Pöytä on todella nätti ja tuolit veikeitä. Mikä muuten mahtaa olla tuo sininen tuoli laatuaan?

  1. Reply
   Tiina Post author

   Välillä pitää vähän uskaltaa ja hankkia jotain uutta, mutta siis uskon, että se pöytä tulee vielä vastaan :) Ja kiitos! Sininen tuoli on itseasiassa harmaa ja ihan Ikeasta.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Se muki on tanskalaista designia, Studio Arhoj. En tiedä, veikkaan, että Tanskasta saa, ellei niillä oo nettimyyntiä. Googleen siis! :)

Leave Your Comment